Say what? Vrienden van B&B Vol Liefde-Martijn onthullen details over 'andere vrouw' in Nederland

Media door Jennifer

Tijdens dit seizoen van B&B Vol Liefde worden de kijkers niet alleen meegenomen naar diverse B&B's in Europa, maar ook een Bed & Breakfast in Thailand. Daar woont namelijk B&B-eigenaar Martijn (47), die momenteel de vrijgezelle Bianca en Diana over de vloer heeft. Of hij in één van hen de liefde van zijn leven gaat vinden, weten we natuurlijk nog niet. Al heeft hij blijkbaar wel altijd een vrouw achter de hand, blijkt uit een interview met zijn vrienden. Wát? Martijns vrienden onthullen aan het AD details over een 'andere vrouw' in Nederland.

Martijn in B&B Vol Liefde

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zien we onder andere B&B-eigenaar Martijn, die een Bed & Breakfast runt in de Thaise stad Hua Hin. Met zijn B&B brengt hij eigenlijk zijn geboorteland Nederland naar Azië toe. Say Cheese is namelijk een guesthouse, waar alleen maar traditioneel Nederlands eten wordt geserveerd. Tijdens zijn introductie gaf hij aan, dat hij graag in Thailand woont en werkt. Alleen mist hij dus wel een leuke, Nederlandse vrouw in zijn oer-Hollandse Bed & Breakfast. Ja, met de Thaise vrouwen klikte het namelijk niet. Daarom doet hij nu mee aan B&B Vol Liefde, waar hij momenteel twee vrijgezelle dames op bezoek heeft: de 50-jarige Bianca en 44-jarige Diana.

Hoewel beide dames het liefdesavontuur graag willen aangaan, lijkt Martijn hier eigenlijk helemaal niet klaar voor. Al in het begin viel het de kijkers op, dat zijn Bed & Breakfast nogal ongezellig oogt en nog steeds verbazen kijkers zich erover:

Liefdesavontuur of pure reclame?

Overigens hoopt Martijn ook dat een vrouw in zijn leven niet alleen zijn persoonlijke leven opfleurt, maar ook het interieur van zijn Bed & Breakfast. "Als man alleen zonder vrouwelijk inzicht is het qua sfeer in de kamers niet altijd makkelijk," vertelde hij tijdens de introductie. Hij is zich er dus in ieder geval wel van bewust, dat zijn B&B momenteel niet de schoonheidsprijs verdient. Al vinden kijkers inmiddels ook, dat hij niet erg zijn best doet voor de vrijgezelle vrouwen in zijn Bed & Breakfast. Sommige vragen zich daardoor zelfs af of hij echt meedoet voor het liefdesavontuur.

Zo liet hij in aflevering 12 beide dames 's ochtends wachten in zijn B&B, waar hij dus niet woont en slaapt. Het irriteerde de vrijgezelle Bianca wel een beetje, dat hij weinig moeite lijkt te doen voor een-op-een momenten. Iets waar zij, maar ook Diana, natuurlijk wel naar op zoek zijn. Ze willen hem graag leren kennen. Al vindt Diana het ook wel oké, dat Martijn gewoon zijn eigen dingen blijft doen. "Ik kom in zijn leven en ik vind het juist alleen maar leuk om te zien, hoe hij zijn dagen doorbrengt," vertelt ze voor de camera. Later lijkt ook Bianca er vrede mee te hebben, dat hij eerst even zijn eigen ding doet.

Vrouw in Nederland?

Misschien is het gewoon puur het karakter van Martijn, maar dat hij toch een tikkeltje beter z'n best mag doen voor de vrijgezelle dames is een feit. Al blijkt nu uit een interview met het AD, dat hij eventueel wél een 'andere vrouw' in Nederland heeft. En ja, het lijkt erop dat deze vrouw nog altijd een optie is voor Martijn. Zo vertelt Henk Westbroek, één van zijn vrienden (en niét de bekende zanger): "Als zij zegt: zullen we het samen proberen, dan komt-ie per omgaande terug." OMG! Volgens Martijns vrienden zou hij alles achterlaten voor deze vrouw. Ook zijn goede vriendin Deveney kent deze vrouw. Zij zegt: "Ze is altijd al zijn grote liefde geweest." Natuurlijk vraagt het AD zich vervolgens ook af, wat Martijn zelf hierover te zeggen heeft. Alleen mag hij (natuurlijk) nog niets verklappen, totdat het hele seizoen van B&B Vol Liefde is afgelopen. Wel hebben zijn vrienden nog wat te zeggen over de huidige vrijgezellen in zijn Bed & Breakfast. Zo vermoedt Deveney dat Bianca en Diana helemaal niet bij Martijn passen. Volgens haar houdt hij van "lange blonden haren, mooie rondingen en wat jonger". "Deze vrouwen zijn wat te oud en ook wat druk," vertelt ze in het interview.

Mooi gesprek met vrijgezel Diana

Hoe dan ook zullen we dus nog even moet afwachten, met wie Martijn uiteindelijk zal eindigen. Al had hij in de meest recente B&B Vol Liefde-aflevering op tv in ieder geval wél een mooi gesprek met vrijgezel Diana. Zij had hem daarvoor een leuk pretpakket gegeven met allemaal Hollands voedsel, wat Martijn zeker kon waarderen. Al voelde hij zich daarna wel weer "een boerenlul die weer niets voor de dames heeft". Niet dat hij zichzelf wil veranderen, aldus hijzelf. Hoe dan ook creëert hij vervolgens wel eindelijk een een-op-een moment met Diana. Een aantal kijkers zijn hierdoor zelfs helemaal 'team Diana' geworden. Ze krijgt goed de kans om zichzelf voor te stellen aan de B&B-eigenaar. Hij luistert ook en probeert zelfs vragen te stellen. Al geeft hij aan, dat hij dat dus lastig vindt. Gelukkig kan Diana goed babbelen en vertelt ze op een gegeven moment zelfs openhartig over haar eenzaamheid. Zo voelt ze zich in Nederland best vaak eenzaam, doordat ze alleen maar thuiswerkt en ook niet altijd haar kinderen bij zich heeft.

Martijn snapt haar wel, want ook hij voelt zich zeker weleens alleen. "Ik wil niet alleen zijn," zegt Diana. "En het is niet zo dat ik de eerste de beste pak, want dan had ik allang iemand ontmoet waarschijnlijk." Dat levert haar een compliment op van de B&B-eigenaar, die Diana een "hartstikke leuke vrouw" noemt. Het maakt haar verlegen, aww! Het gesprek over eenzaamheid heeft de twee wel dichterbij elkaar gebracht. Laten we hopen, ook voor de kijkers, dat hij voor haar gewoon in Thailand blijft (en Diana weggaat uit Nederland):

Lees ook: Energieke 'sh*tfluencer' Nathalie zorgt in B&B Vol Liefde voor flink wat nieuwe energie op MountJoy