Robbert Rodenburg deelt eerste beelden van nieuwe YouTube-serie 'Open Casa'

Media door Rochèll

Na de razend populaire YouTube-serie 'Open Kaart', heeft Robbert Rodenburg een tijdje geleden de nieuwe serie 'Open Casa' aangekondigd. In de serie komen BN'ers op bezoek in een villa in Italië, waar ze niet alleen diepgaande gesprekken hebben, maar ook samen activiteiten beleven. Vandaag deelt de presentator de eerste beelden van zijn nieuwe serie. "Zo spannend hoe jullie het eindresultaat gaan vinden!", aldus Robbert.

'Open Casa' met Robbert Rodenburg

Inmiddels bijna een week geleden deelde Robbert enthousiast het nieuws over zijn nieuwe YouTube-serie. "Een kleine jongetjes droom is uitgekomen… ‘Open Kaart’ gaat de grens over!!! ‘Open Casa’ it is!!!", schreef hij op Instagram. "Vorige week zijn we begonnen met de opnames van onze nieuwe serie, een format idee waar ik stiekem altijd van gedroomd heb. Een huis in een prachtige omgeving en daar allemaal leuke, interessante, inspirerende gasten uitnodigen. Mooie gesprekken, activiteiten, samen eten, samen borrelen, samen het leven vieren. Die kleine jongensdroom is uitgekomen...", aldus Robbert.

Verschillende gasten

Op de eerste beelden zien we BN'ers als Glennis Grace, Anna Nooshin, Maxime Meiland, Donny Roelvink al voorbijkomen. En laten we eerlijk zijn: deze sneak peek belooft veel goeds! In vijf verschillende afleveringen ontvangt de presentator twaalf gasten in de Italiaanse villa. De serie 'Open Casa' is vanaf 27 juli te zien op Robbert's YouTube kanaal.

Meer op Instagram