Energieke 'sh*tfluencer' Nathalie zorgt in B&B Vol Liefde voor flink wat nieuwe energie op MountJoy

Media door Jennifer

Nu B&B Vol Liefde alweer een paar weken bezig is, is het inmiddels ook een komen en gaan in de verschillende B&B's. Zo heeft Zoë de Bed & Breakfast van Joy helaas verlaten, maar daar heeft hij sinds kort wel weer een nieuwe single voor teruggekregen. En de vrijgezelle Nathalie zorgt voor een hoop nieuwe energie op MountJoy! De rustige sfeer was binnen no time weg, zodra ze haar entree maakt op het terrein.

Nieuwe vrijgezel voor Joy uit B&B Vol Liefde

Nadat Zoë de Bed & Breakfast van Joy had verlaten, werd het een stuk rustiger in de Spaanse B&B. Al lijkt het alsof Babette nu wel meer de ruimte krijgt om echt verliefd te worden. Zo krijgt ze op een gegeven moment weer een fijn onderonsje met Joy, waar ze vast erg blij mee is. Eerder had Babette namelijk nog wat kritiek op Joy, die niet zo geïnteresseerd was. Ze hebben het onder meer over elkaars kinderwens. Joy ontdekt dat Babette wel graag kinderen wil en zelfs al heeft nagedacht over haar bevalling. Iets wat hem tevreden stelt, want zelf hoopt hij ook op nageslacht. "Het is heel belangrijk voor mij dat een vrouw kinderen wil," vertelt hij. Zijn wens is om later minimaal twee kindjes te krijgen. Of dit met Babette zal zijn, dat zullen we nog moeten zien. Wel weten we inmiddels ook, dat Babette een lange tijd droog heeft gestaan. Momenteel leeft ze namelijk celibaat, wat betekent dat ze tot nu toe geen seksuele verbinding is aangegaan met iemand. Ze houdt zich nu veel bezig met tantra (goh, waar hebben we dat vaak gehoord?), om weer de verbinding te vinden met zichzelf. Aha, interesting.

Terwijl Babette dus de verbinding met zichzelf terugvindt én eindelijk begint te flirten met Joy, komt er een nieuwe vrijgezel in de Bed & Breakfast op MountJoy. Het blijkt iemand met een nogal verfrissende en drukke energie. Het gaat hier om de zogenoemde 'shitinfluencer' - zo noemt ze zichzelf - Nathalie, die ook maar al te graag het hart van Joy veroverd. Ze zorgt in ieder geval voor een hoop verbazing bij zowel Joy als de kijkers. Nathalie valt meteen op door haar drukke karakter, vlotte babbel én geniale goocheltrucje, waarbij ze een liefdevolle rozenkwarts achter zijn oor vandaan tovert. "Hoe dan?" reageert Joy lachend en verbaasd tegelijk. Hij kan het grapje wel waarderen en sommige kijkers waarschijnlijk ook, want ze krijgt wel een aantal positieve reacties:

'Shitinfluencer' Nathalie

Al is ze wel erg aanwezig in de Bed & Breakfast. Niet alleen kletst ze Joy de oren van het hoofd, ook probeert ze goed contact te krijgen met haar concurrent Babette. Ze belooft haar namelijk geen Mean Girls-praktijken. "Geen drama. Ik ga geen voetencrème in je dagcrème gooien," zegt ze openlijk. Vervolgens begint ze plotseling te vertellen, dat ze dus een zogeheten 'shitinfluencer' is. Wacht, wát? Het levert inderdaad ook verbaasde blikken op bij Babette. Volgens Nathalie werd ze dit, nadat ze spiritueel was ontwaakt. "Er komt ineens allemaal shitwijsheid in me naar boven," vertelt ze. "Ik vergelijk heel veel dingen waar ik dan zelf mee zit, met dingen die poep-gerelateerd zijn." O, duidelijk. Volgens de 'shitinfluencer' verschillen constipatie en creativiteit weinig van elkaar. "Met constipatie kan je drukken wat je wil, maar het komt er niet uit," legt ze daarbij uit. "En dan is het nodig om vezels binnen te krijgen, aan beweging te doen, zodat de stoelgang weer gaat werken." En met creativiteit gaat het dus hetzelfde. Ook dan kun je jezelf wel pushen, maar dat werkt ook niet altijd.

Babette lijkt de rant van Nathalie te begrijpen, maar geeft later ook aan dat ze haar concurrent erg kinderlijk vindt. Of zou ze stiekem gewoon 'druk' bedoelen? De kijkers worden soms in ieder geval wel al moe van haar:

Vrouwelijke zachtheid

Dat Joy toch voor Nathalie heeft gekozen, komt vooral door haar energie en haar mooie ogen. Hij geeft aan dat hij wel nieuwsgierig was naar haar "stoere energie". Al zegt hij later, dat hij wel twijfelt hoe lang hij haar energie volhoudt. Ze heeft namelijk op dit moment nog niet echt de vrouwelijke energie, waar hij naar op zoek is. Hij weet niet of hij bij haar wel helemaal "in zijn mannelijke energie kan staan". Iets wat bij Babette mogelijk wel het geval is. Zij zegt op haar beurt namelijk voor de camera, dat ze "meer in haar vrouwelijke zachtheid stapt" door Joy zijn mannelijkheid. Iets wat sommige kijkers trouwens eerlijk gezegd nog weinig terugzien bij Joy. Misschien moeten ze eens een tantrasessie inplannen met z'n drieën?

Lees ook: Overnachten in de B&B van Debbie? Dít betaal je per nacht