B&B Vol Liefde-kijkers (én Babette) kritisch op ongeïnteresseerde Joy: "zus is meer geïnteresseerd"

Media door Jennifer

In B&B Vol Liefde gaan de verschillende B&B-eigenaren op zoek naar de liefde. Daarvoor moeten ze dan wel iets doen, want ze moeten hun potentiële liefdes natuurlijk leren kennen. Alleen zien de kijkers dat Joy nog weinig geïnteresseerd is in zijn twee dames Zoë en Babette, iets waar laatstgenoemde ook wel teleurgesteld in is.

Ongeïnteresseerde Joy in B&B Vol Liefde

Na de kennismaking met Joy in B&B Vol Liefde: De Aftrap waren kijkers al niet razendenthousiast over B&B-eigenaar Joy. Destijds dachten de kijkers dat hij puur en alleen meedeed voor gratis reclame. Inmiddels is het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde gestart en worden de kijkers nog steeds niet erg blij van de knappe Joy. Alleen is het nu vooral doordat hij weinig interesse toont in zijn twee dames Zoë en Babette. En dat valt vooral Babette erg op, die haar best doet om hem te leren kennen. "Het valt me wel op dat, wanneer ik een vraag stel, ik 'm niet terug krijg," zegt ze in de zesde aflevering. Aan haar gezicht te zien lijkt ze hier wel teleurgesteld over. Maar dan zegt ze ook: "Ik vind het soms wel jammer, dat het gesprek zo eenzijdig blijft." Niet alleen zij merkt het overigens op. De kijkers hebben het namelijk ook zeker wel door:

Goed gesprek met Joys zus

Gelukkig voor Babette en Zoë heeft Joy een spontane zus, die de meiden wél graag wil leren kennen. De twee potentiële liefdes van Joy zijn ook blij om zijn zus te ontmoeten. Volgens Joys zus klopt het wel "qua sfeer, die ze met zich meedragen". Misschien dat het daarom zo goed klikt tussen de dames. En het blijkt in ieder geval een slimme zet van Joy om zijn zus uit te nodigen. Zo leert hij ze tóch kennen, zonder zelf ook maar iets uit te voeren. Hopelijk luistert hij goed mee met de gesprekken. Babette denkt zelf van wel.

Alleen kruipt Joy na de diepe gesprekken tussen zijn zus en de dames toch liever achter zijn draaitafel. Hij organiseert graag feestjes op zijn MountJoy, mede om zijn netwerk te vergroten. "Ik vind het leuk om mijn locatie met mensen te delen," vertelt hij. Alleen tja, op dit moment doet hij mee aan het liefdesavontuur dat B&B Vol Liefde heet. Moet hij niet ook meer tijd steken in het leren kennen van een eventuele nieuwe partner?

Geen vonk

Later blikt hij tijdens een wandeling even terug op de dag met zijn zus Eva. Ze vraagt zich af, hoe hij het zelf heeft ervaren. Hier horen we dat Joy gewoon nog "geen vonk" voelt bij beide dames. Volgens hem hebben ze wel allebei een "goede vibe", maar met Zoë bijvoorbeeld zou hij vooral goed bevriend kunnen zijn. "Ik zie dat niet als een long-term partner," zegt hij. Bij Babette krijgt hij het gevoel, dat hij niet de juiste persoon voor haar is. "Ze is eerder iemand, denk ik, die naar zo'n community wil verhuizen, waar het allemaal ruilen en delen is," legt hij uit. "Dat vind ik mooi om te creëren. Dat wil ik ook, maar daaromheen is het meer cashflow wat er gecreëerd moet worden. Daar ben ik mee bezig."

Meer geluk bij derde dame?

Joy lijkt zeker van zijn zaak over Zoë en Babette. Alleen voelt het niet eerlijk voor de dames, omdat hij zich eigenlijk nog niet helemaal heeft opengesteld. "Ik denk: als de persoon komt waarbij ik dat wel voel, dan weet ik het ook metéén," zegt hij tegen zijn zus. Zijn zus twijfelt hier wel over, of dit meteen bij het ontmoetingsmoment zal zijn. Daar gaat Joy vervolgens nog wel in mee. Eva hoopt in ieder geval dat haar broer het nog even aankijkt met Zoë en Babette. Al twijfelt Joy wel heel sterk om Zoë weg te sturen.

Nou, hoe dan ook komt er voor Joy toch nog een derde dame bij, Dani. In de tweede week maakt zij haar entree in de Bed & Breakfast van Joy. En het zou goed kunnen dat hij bij haar wél de vonk gaat voelen. Eerder verschenen er namelijk ineens beelden op de juicekanalen van Dani, die foto's had gedeeld van zichzelf voor een wel erg bekend gebouw. Het blijkt de Spaanse Bed & Breakfast van Joy. OMG! De posts werden daarna snel verwijderd. Het lijkt er dus op dat ze toch per ongeluk iets verklapt heeft. Hm...

b&b vol liefde joy dani

Lees ook: Huh? Joy uit B&B Vol Liefde verkoopt alweer deel van Bed & Breakfast (en dit is waarom)