Geuze & Gorgels: Geen Controle is vanaf déze datum te zien bij Videoland

Media door Rochèll

Nog even en dan is het zover: de start van de nieuwe serie Geuze & Gorgels: Geen Controle. In de serie gaan de twee presentatoren op pad in een podcastbus, naar plekken die door luisteraars van de podcast Geuze & Gorgels zijn bepaald. En dat zorgt voor heel wat hilarische momenten. Inmiddels heeft het duo bekendgemaakt vanaf welke datum de eerste aflevering op Videoland staat.

Geuze & Gorgels: Geen Controle

Fans van de podcast van Monica Geuze en Kaj Gorgels kunnen niet wachten tot de eerste aflevering van de serie verschijnt. En we hebben goed nieuws, want op Instagram maakt Videoland door middel van een video meer informatie bekend. De eerste aflevering van Geuze & Gorgels: Geen Controle is vanaf 9 augustus te zien bij Videoland.

Lees ook: Monica Geuze voelt zich altijd schuldig naar dochter tijdens werk in buitenland: "weggaan het ergst"

Hoogte- en dieptepunten

In de bekendmakings video bespreken Monica en Kaj hun hoogtepunten en dieptepunten uit de serie. Het hoogtepunt? "Pornofilmpje regisseren", aldus Kaj. Op de vraag wat het dieptepunt is, weet Monica wel antwoord te geven. "Iets wat meteen in me naarboven komt, is de camping in Leipzig", lacht ze.