Om déze reden besloot B&B-eigenaresse Corine last-minute toch niet mee te doen aan B&B Vol Liefde

Media door Jennifer

Inmiddels zitten we alweer in de tweede week van B&B Vol Liefde seizoen 3 en zijn we gewend aan de nieuwe B&B-eigenaren. Alleen zouden er eigenlijk meer deelnemers zijn. Zo zagen we in B&B Vol Liefde: De Aftrap de opvallende Corine Noordam met haar 24 wolfshonden. Ze blijkt zeker populair na haar voorstelfilmpje, maar besluit toch last-minute niet mee te doen en dit is waarom.

Waarom doet Corine niet mee aan B&B Vol Liefde?

In B&B Vol Liefde: De Aftrap stelde B&B-eigenaresse Corine zich nog enthousiast voor, terwijl ze rondploeterde over haar erf in Frankrijk. "Er zijn hele rijke vrouwen, die kapitalen betalen voor een modderbad," zei ze destijds in het voorstelfilmpje, maar ondertussen zit zij zo'n beetje dagelijks onder de modder. Ha! Grote kans dat de B&B Vol Liefde-fans hierdoor al meteen fan werden van Corine. De nuchtere Corine heeft ook zeker wel wat brieven gekregen. Zo'n vijftien mannen hebben zich na de voorstelaflevering aangemeld voor de natuurfreak, hoe ze zichzelf noemt. Alleen zien we haar liefdesavontuur dus nooit helemaal terug op tv, want Corine heeft zich last-minute afgemeld voor het populaire tv-programma. Wát?

'Gezin' beschermen

Volgens Corine komt dit eigenlijk door haar 24 wolfshonden, zo vertelt ze aan Veronica Superguide. Ze wil graag haar 'gezin' beschermen. "Mijn dieren voelen zich snel opgejaagd en zijn snel van slag," legt ze uit. "Dan moest het programma zelf met mijn dates nog beginnen. En de cameramensen komen daar natuurlijk bovenop. Dat is echt te veel voor ze." Daarom heeft ze helaas een stap teruggezet. "Het leek mij geen goed idee dat er zoveel personen aan hun hokken gaan staan," vertelt ze.

Contact met brievenschrijvers

Hoewel we Corine dus niet op televisie zien, mag ze overigens wel contact opnemen met de brievenschrijvers. De aanmelding was dus niet helemaal voor niets, wat haar betreft. Tijdens haar eigen selectie heeft ze wel de oudere en te jonge mannen overgeslagen. Ook stuitte ze ondertussen op een man, die zelf had gecanceld. Why? "Hij vond het vervelend dat ik was gestopt met het programma. Die wilde gewoon een gratis vakantie, denk ik. Je krijgt van het programma immers zowel de reiskosten als de overnachtingsplek waar ze slapen vergoed." Aha. Dat zal vast!

Nou, gelukkig heeft ze ook leuk contact met een andere man. Daarmee appt ze momenteel nog mee. Oh la la. Hopelijk krijgen we op de één of andere manier toch nog wat mee van haar zoektocht naar de liefde. Misschien in de reünieaflevering van het seizoen?

Lees ook: Nog meer B&B Vol Liefde: nieuwe seizoen krijgt ook een speciale reünie-aflevering