Aha! Olaf uit B&B Vol Liefde kun je ook herkennen uit dít tv-programma

Media door Jennifer

In B&B Vol Liefde zien we niet alleen nieuwe gezichten, maar ontdekken kijkers soms ook een oude bekende. Eerder zagen we al de bekende zus van B&B-eigenaar Joy en een bekende ex van B&B-eigenaar Debbie. Maar blijkbaar loopt in de Franse Bed & Breakfast van Petri ook een bekend persoon rond! Zo heeft Olaf er kennelijk nog een ander televisieavontuur opzitten.

Olaf uit B&B Vol Liefde in BNNVARA-programma

We gaan alweer de tweede week in van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde en we hebben inmiddels kennisgemaakt met bijna alle B&B-eigenaren, inclusief hun potentiële liefdes. Al zullen hier nog wel een aantal bijkomen, onder andere bij Leendert die er twee heeft moeten laten gaan. Voor Petri verloopt het liefdesavontuur voorlopig in ieder geval nog goed met Hans en Olaf. Al hebben beide personen ook wat struikelpunten. Zo moet Hans zijn Frans nog even goed bijspijkeren, maar ook beter leren luisteren volgens Petri. Olaf klikt wel goed met Petri, maar heeft ook een minpuntje: zijn sik. Die moet er eigenlijk toch wel af, vindt de B&B-eigenaresse.

Hoe dan ook is hij nu wel weer op zoek naar de liefde. En de televisiewereld is voor hem in ieder geval niet buiten zijn comfort zone, want hij heeft eerder al eens een televisieavontuur beleefd bij BNNVARA.

Jonge ex-vriendin

Olaf, die nogal opvalt door zijn sik, hanenkam en vele tatoeages, is namelijk een oude bekende op tv. In 2020 heeft hij namelijk al eens meegedaan aan een ander tv-programma, Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen. In dit tv-programma kwamen diverse Nederlanders aan het woord, die normaal gesproken niet begrepen worden. Aan hen werden dan nogal indringende en choquerende vragen gesteld van de kijkers. Het doel? Alle vooroordelen over deze mensen weg zien te nemen. En Olaf was dus één van de kandidaten samen met zijn ex Senky, die op dat moment dertig jaar jonger was dan hij. Samen zaten ze in de achtste aflevering 'liefde kent geen leeftijd', want tja, ze hebben natuurlijk ook een groot leeftijdsverschil. Toch was het stel in 2021 alweer vijf jaar getrouwd met elkaar. Waarom het vervolgens toch uit is gegaan, dat is onbekend. Hopelijk wordt het met Petri in B&B Vol Liefde dan wel iets!

Lees ook: Say what? Debbie uit B&B Vol Liefde heeft blijkbaar een bekende ex (en dit is hem)