Lang Leve De Liefde-Hanny en Co zijn getrouwd (en in dit programma was dat te zien)

Media door Jennifer

Het populaire realityprogramma Lang Leve De Liefde laat soms echt zien, dat hier sterke koppels uit voortkomen. Zo herinneren diehard fans zich misschien wel de ras-Amsterdammers zeventigers Hanny en Co, die samen het LLDL-appartement hebben verlaten. Nou, Hanny en Co zijn ook nu nog samen en zelfs zo dolgelukkig, dat Co zijn lieve Hanny ten huwelijk heeft gevraagd. Niet zomaar offscreen, maar lekker volop in de schijnwerpers in een ander tv-programma van SBS6.

Lang Leve De Liefde-koppel Hanny en Co getrouwd in De Prins met het Witte Haar

Het Lang Leve De Liefde-koppel Hanny (73) en Co (79) bewijzen maar weer, dat je nooit te oud bent om de liefde te vinden. Ooit waren ze allebei gelukkig getrouwd, maar zowel Hanny als Co werd op een gegeven moment weduwnaar. Na het overlijden van hun partners, twijfelden ze of het ooit nog zou lukken in de liefde. Hanny zegt: "Ik wachtte eigenlijk gewoon op de dood." En ook van Co hoefde het eigenlijk niet meer, nadat zijn vrouw was overleden. Maar toen kwamen hij dus Hanny tegen in het realityprogramma Lang Leve De Liefde en sloeg de vonk goed over.

Gedurende het populaire tv-programma van SBS6 hadden Co en Hanny meteen een goede klik en van ongemakkelijke stiltes waren geen sprake, waarschijnlijk mede dankzij de humor van Co. Zo grapte hij ooit tegen Hanny: "De eitjes moeten even schrikken. Ga jij erboven hangen?" Daar kon Hanny wel om lachen. Geen wonder dan ook dat ze nog steeds gelukkig samen zijn, inmiddels alweer anderhalf jaar. Ze wonen momenteel wel in twee huizen: Co in Amsterdam en Hanny in Purmerend. Maar ze zijn wel dol op elkaar! En Co houdt blijkbaar zo veel van Hanny, dat hij zijn grote liefde ten huwelijk wil vragen. Niet zomaar, maar in het SBS6-programma De Prins met het Witte Haar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Amsterdams droomhuwelijk

Het aanzoek van Co gaat gepaard met een ontroerende speech in een lege kroeg. De tranen schieten al snel in de ogen bij Hanny, nadat Co opleest 'hoe haar mooiste dans in 2018 is gestopt' met haar overleden man. "Gelukkig hebben wij elkaar gevonden," zegt hij vervolgens. "Ik kan je niet meer missen. Ik kan niet meer zonder je. Schat, wil je met mij verder dansen tot de dood ons scheidt?" Daarna gaat hij zoals het hoort voorzichtig op één knie. Aww!

Van presentator Dennis van der Geest krijgen ze een echt Amsterdams droomhuwelijk, waarbij de hele Jordaan is uitgenodigd op de 'varende Jordanese huiskamer' MS de Jordaan. Natuurlijk worden Co en Hanny eerst in stijl naar de locatie gebracht in een indrukwekkende, roze limousine. Ergens vlakbij het IJ worden ze verwelkomd door een gezellige, muzikale act.

Broer van Hanny

Al is de grootste verrassing voor Hanny waarschijnlijk, dat haar broer ook op het huwelijk aanwezig is. Blijkbaar hebben ze namelijk geen enorm goede relatie. Maar tóch wil hij erbij zijn en staat hij daar ineens voor haar neus. Het gezelschap is compleet! Ze verplaatsen ze zich met z'n allen naar de MS de Jordaan, waar Co en Hanny elkaar het ja-woord zeggen. En daarna volgt natúúrlijk, zoals presentator Dennis het zegt, een 'Hannymoon'. Ze mogen samen naar Spanje. Happy end!

Lees ook: Cute! Lang Leve De Liefde-koppel Xanegay en Melvin krijgen een eerste kindje