Selena en Danny in Vier Handen Op Eén Buik stelen harten van kijkers: "baby komt in liefdevol nest"

Media door Jennifer

Het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik weet weer veel kijkers te raken. In de aflevering van dinsdagavond zien we Selena (20) en Danny (36), die nogal wat indruk maken op de kijker én de bekende moeder Dyantha Brooks. Ze weet Selena goed te ondersteunen tijdens haar zwangerschap vol onzekerheden, die vooral gaan over haar veranderende uiterlijk.

Selena en Danny in Vier Handen Op Eén Buik

In Vier Handen Op Eén Buik maken we deze keer kennis met de 20-jarige Selena en haar 36-jarige vriend Danny. Ze is onverwachts zwanger van hem en heeft wel wat struggles tijdens de zwangerschap. Daarom worden ze nu bijgestaan door presentatrice Dyantha Brooks, die zelf al twee kinderen heeft gekregen. Meteen wanneer ze binnenkomt in de woning van Selena en Danny, voelt Dyantha aan dat ze een goed team zijn. "Dat horen we ook vaker. We vullen elkaar goed aan," vertelt Selena. De twee hebben wel een groot leeftijdsverschil van zestien jaar, iets waar sommige tv-kijkers in het begin even van schrikken. Vooral ook doordat hij een grote tattoo heeft. Maar schijn bedriegt, want Danny blijkt een heel lieve vriend voor Selena. Hij heeft ook al wat ervaring als ouder, want zelf heeft hij nog een zoon van 10 en een dochter van 7. Dat moet een fijne support zijn voor de onzekere Selena.

Veel onzekerheden

Selena is namelijk wel erg onzeker tijdens haar zwangerschap. "Ik ga eerlijk met je zijn: ik haat zwanger zijn," vertelt ze Dyantha openhartig. "Ik vind het verschrikkelijk." Ze vindt het bijvoorbeeld heel lastig, dat haar lichaam nu zo verandert. Ze is in het verleden ook gepest over haar lichaam. Voor haar zwangerschap ging ze vier keer per week naar de sportschool. "Ik was ermee bezig om eindelijk mijn zelfvertrouwen op te bouwen," vertelt ze. Alleen zit dat nu dus op een lager pitje. Om te zorgen dat haar kindje straks minder onzeker zal zijn in het leven, heeft ze een brief geschreven voor haar new born. "Lieve baby, twijfel niet aan jezelf," leest ze haar brief voor. "Ik weet dat je dit vast weleens zal doen. Moeders weten alles. Maar vertrouw in jezelf, dat ben je waard." Aww.

Om Selena zich wat minder onzeker te laten voelen, heeft Dyantha een verrassing voor haar. Ze wordt getekend door Lois van Baarle, haar favoriete digital artist. "Ik hoop dat ze dan gaat geloven, dat mensen heel positief naar haar kijken," vertelt Dyantha. Het blijkt te helpen, want Selena is helemaal blij bij het zien van Lois haar tekening. "Ik ben een beetje loss for words," reageert ze.

Liefdevol nest

Wanneer Selena en Danny eenmaal bij de bevalling zijn aangekomen, zien we weer hoe lief hij is voor zijn vriendin. Hij steunt haar goed tijdens de bevalling en overlaadt haar met kusjes op het voorhoofd, zodra de baby op de wereld is. De kijkers op socialmediakanaal X zijn ook erg onder de indruk van het jonge koppel. Zo schrijft een kijker: "Volgens mij komt de baby in een liefdevol nest terecht." Zelf is Selena helemaal opgelucht, wanneer de baby eruit is. De bevalling verliep namelijk zeker niet makkelijk. Vooral het laatste kwartier gaat niet soepel. "Ik ben zo trots op je," zegt ze achteraf tegen haar baby. "Ik heb het gedaan!"

Door de zwangerschap en bevalling is Selena wel een stuk krachtiger geworden, vertelt ze later tegen Dyantha. Ook is het huis een stuk lichter geworden, nu de baby erbij is. Selena en Danny blijken inderdaad heel zorgzame ouders. Zo vertelt Selena: "Als Danny weg gaat, ga ik niet met de baby mee slapen. Ik wil wakker blijven, zodat ik zeker weet dat ik haar in veiligheid zou kunnen brengen - als er wat gebeurt."

Lees ook: Hoe is het nu met: Noah van Vier Handen Op Eén Buik?