Winter vol Liefde-kijkers zien vrijgezelle Mike liefst snel vertrekken uit huis Edith: "eng mannetje"

Media door Jennifer

Momenteel krijgt Edith in Winter vol Liefde gezelschap van twee potentiële liefdeskandidaten: de Oostenrijk-fan Bart (52) en de avontuurlijke Mike (49). Allebei proberen ze haar hart te veroveren. Al denkt Mike dat hij het sowieso wel wint van Bart, die hij niet als concurrent ziet. Dit tot ergernis van de kijkers, die door het afzeikgedrag nu al klaar zijn met hem.

Edith in Winter vol Liefde

In Winter vol Liefde krijgt Edith momenteel gezelschap van twee potentiële liefdeskandidaten: de gezellige Oostenrijk-fan Bart (52) en de avontuurlijke Mike (49). Met Bart heeft Edith wel wat gezellige uurtjes beleefd in de sneeuw en de après-ski. Al vindt ze het wel lastig, dat hij weinig initiatief toont. Toch lukt het Bart wel om op te vallen, weliswaar door op een nogal slechte manier indruk te maken. Maar hij laat Edith wel lachen!

Mike

Mike is van zichzelf een levensgenieter en harde werker, waardoor hij erg matcht met Edith. Zij houdt ook van het leven en werkt daarnaast kneiterhard als verkoopster van glamping chalets. Wel blijkt Mike een naar karaktertrekje te hebben. Hij is namelijk ietwat arrogant. Zo is Barts eerste indruk van Mike, dat ze allebei kaal zijn. Meer kan hij niet zeggen over zijn concurrent. Mike daarentegen noemt Bart bij binnenkomst al meteen "geen concurrentie". "Ik denk dat ik veel meer te bieden heb," zegt hij in een biecht. Dat terwijl ze elkaar nog helemaal niet kennen. Later noemt hij Bart ook een clown. "Hij loopt hier met zijn dikke pens zo te showen," roddelt hij voor de camera. "Dat doet hij echt bewust. Nou ja, goed. Ik blijf gewoon mezelf." Al zegt Bart ook gewoon zichzelf te zijn.

Edith is op het eerste gezicht overigens wel blij met Mike. Hij stelt haar namelijk wel meteen veel vragen. Dat is natuurlijk even wat anders dan bij Bart. Wel heeft ze door, dat Bart haar heel leuk vindt. Iets waar ze zichtbaar wel blij van wordt.

Kijkers klaar met Mike

Edith geeft beide mannen dus wel een eerlijke kans. Logisch, want ze zoekt gewoon de perfecte liefdeskandidaat en kent Mike nog niet. Daarnaast zoekt ze wel de 'rivaliteit' tussen Bart en Mike. Alleen zien kijkers van Winter vol Liefde Mike liever toch zo snel mogelijk vertrekken. Zij zijn nu al klaar met hem. Zo reageert iemand op socialmediakanaal X: "Mike? Wat een naar zuigerdje is dat. Hoe onsympathiek hij zich gedraagt naar Bart." Een ander reageert ook op zijn karakter: "Als je een ander steeds zit af te zeiken, dan zegt dat veel over je."

Gewaagde rivalen

Mats, de zoon van Edith, reageert in eerste instantie meer enthousiast over Bart. Tijdens een autoritje met zijn moeder geeft hij in ieder geval aan, dat Bart wel meer is gaan praten. Mike is ook wel sociaal, maar heeft bijvoorbeeld nog niets gevraagd aan Ediths zoon. Dat terwijl Mats wel belangrijk is voor haar. Zijn moeder zegt ook dat ze samen het avontuur aangaan. Later verloopt het gesprek met Mike echter wel makkelijk, wanneer Mats hem aan een vragenvuur ondervindt tijdens een kaartspel. "Je zag aan mama's ogen dat het een groot pluspunt is, als iemand snel een gesprek kan voeren," geeft Mats aan voor de camera. Ondertussen doet Mike wel nog steeds alles eraan om zijn concurrent Bart naar beneden te halen. Iets wat zijn karakter lelijker maakt. De rivalen zijn in ieder geval gewaagd aan elkaar!

Lees ook: Winter vol Liefde-Edith in een deuk door Bart zijn manier van indruk maken: "heel slecht idee"