Winter vol Liefde-Edith in een deuk door Bart zijn manier van indruk maken: "heel slecht idee"

Media door Jennifer

Grote kans dat Winter vol Liefde toch net zo leuk wordt als voorganger B&B Vol Liefde. Kijkers hebben in ieder geval genoten van Edith en Bart in aflevering 4. Niet alleen door 'uitslover' Bart, maar ook later dankzij de vrolijke sneeuwpret met Edith. Bloeit hier dan tóch nog iets op?

Edith en Bart in Winter vol Liefde

In Winter vol Liefde maakt de 51-jarige Edith als eerste kennis met de 52-jarige Bart, die eigenaar is van een bouwbedrijf. Hij blijkt een echte Oostenrijk-fan, dus grote kans dat hij zich in ieder geval thuisvoelt in het land. Al weten we inmiddels, dat hij zich ook wel thuisvoelt bij Edith. Zo vindt hij het wel gezellig met de verkoopster van glamping chalets. Op het moment dat hij haar oproep zag, dacht hij ook meteen: wat een sympathieke, leuke vrouw.

Alleen blijkt Bart voor Edith nog niet helemaal de perfecte man. Zo mist ze wel wat initiatief vanuit hem. "Hij is te afwachtend," gaf ze eerder aan. Toen had hij bijvoorbeeld geen eten klaargemaakt, terwijl zij een drukke werkdag had. Ze vindt dat hij wat meer moeite mag doen.

Indruk maken

In de nieuwste aflevering probeert Bart wel meer indruk te maken op Edith. Dit doet hij wel op geheel eigen wijze en misschien niet helemaal op de juiste manier. Ze zijn samen naar een volleybalwedstrijd geweest van Ediths zoon Mats, waarmee het trouwens wel klikt. Bart vindt het ook leuk om te zien, hoe enthousiast Edith wordt tijdens de wedstrijd van Mats. Al kan Bart zelf ook wel goed aanmoedigen. Daar krijgt hij dan ook een vinkje bij van Edith op haar eisenlijstje voor de toekomstige partner. Achteraf lopen ze vervolgens langs een voetbalveld, waar Bart oppert om samen een rondje te rennen. "Nah, ik dacht het niet," zegt Edith meteen, waarna ze zegt: "Maar jij mag gaan! Om indruk te maken op mij."

Dat laat Bart hem niet twee keer zeggen en hij begint meteen aan zijn sprintje om het veld. Alleen redt hij het hele rondje helaas niet door zijn nogal slechte conditie. Edith kan hier gelukkig wel om lachen en giert het uit. "Ik ging natuurlijk helemaal in een deuk," vertelt ze. "Als je dan ziet dat iemand zijn best wel wil doen, maar je weet van tevoren dat dit 'm niet gaat worden." Aww, arme Bart! Al zorgt hij wel voor de nodige hilariteit tijdens de aflevering. Ook de kijkers liggen in een deuk en maken volop grapjes op socialmediakanaal X:

Après-ski

Overigens geeft hij zelf ook aan, dat het een "bar slecht idee" was. "Heel slecht idee," zegt hij, terwijl hij het uithijgt. "Ja, heel slecht idee," reageert Edith. Gelukkig voor Bart wordt hij daarna wel beloond met een vrolijke après-ski inclusief hapjes en alcohol. Al genieten ze eerst samen in de sneeuw, waar ze zich erg vermaken met elkaar. Zo maken ze sneeuwengelen en liggen ze lekker te 'rollebollen' in de sneeuw. De kijkers worden er ook blij van. "De verschrikkelijke sneeuwman," roept Edith op een gegeven moment, wanneer Bart en zijn baard onder de sneeuw zitten. Ha! Later in de après-ski zingen ze enthousiast: "Ik wil seks met die kale!" Hm, zou Edith dit stiekem ook echt willen? Hij heeft in ieder geval wel wat dingen afgevinkt op haar lijstje en is goed op weg.

winter vol liefde edith bart

Lees ook: Winter vol Liefde-kijkers gaan los op 'snel verliefd wordende' Saul: "dat gaat wat worden"