Dol op dansen en B&B Vol Liefde? Walter en Joy nodigen kijkers uit om samen te dansen op Schiphol

Media door Jennifer

Het huidige seizoen van B&B Vol Liefde loopt alweer bijna tegen z'n einde, maar gelukkig nog niet helemaal. De liefde moet namelijk nog zeker opbloeien, al zien we wel steeds meer vonkjes. Daarnaast gaat het dit seizoen ook veel over spiritualiteit, vooral in de Bed & Breakfast van Walter. Hij doet graag een dansje en het liefst ook met zijn toekomstige partner. Al roept hij nu eerst kijkers op, om lekker met hem mee te dansen! En fun fact: B&B-eigenaar Joy is ook van de partij.

Dansen met Walter en Joy uit B&B Vol Liefde

Grote kans dat het morgen druk wordt op vliegveld Schiphol in Amsterdam. Nee, niet alleen doordat ineens een heleboel mensen last minute op vakantie gaan. B&B-eigenaar Walter uit het populaire tv-programma B&B Vol Liefde heeft namelijk op Instagram een oproep gedaan aan alle kijkers van het realityprogramma. Hij roept in een filmpje iedereen op, om samen met hem te gaan dansen op het vliegveld. De reden? "Nou, omdat het me blij maakt en als het iemand anders ook blij maakt, dan dansen we samen," vertelt hij. Iedereen mag op dinsdag 15 augustus naar Schiphol komen in Amsterdam, waar Walter de fans dan zal ontvangen voor de luchthaven bij de bekende I AMSTERDAM letters. Hij zal daar dan van 9:30 uur tot 10:00 uur zijn voor de dans-challenge. "Dat serieuze gedoe altijd... Dat is helemaal niet nodig," zegt hij erbij. Mocht je trouwens niet per se fan zijn van Walter en zijn dansjes, maar wel van de knappe Joy dan zit je ook goed. Walter zal hier namelijk samen met hem aanwezig zijn. Op Joys Instagram deelt hij een filmpje, waarin hij zegt: "Lieve Walter, challenge accepted. Ik zie je daar."

Weinig liefde in programma

Hoewel de B&B-eigenaren Walter en Joy vaak wel het gesprek van de dag zijn op social media, hebben ze in B&B Vol Liefde nog niet veel succes in de liefde. Walter lijkt vooral plezier te hebben met de verschillende vrouwen in zijn Bed & Breakfast, maar voelt met niemand nog echt een duidelijke klik op liefdesvlak. Ook bij Joy verloopt het niet erg vlotjes. Al heeft hij momenteel wel weer twee nieuwe vrouwen rondlopen in zijn Spaanse B&B, waarvan eentje wordt gezien als gedoodverfde partner. Zo ging eerder al het gerucht, dat Joy uiteindelijk voor Dani heeft gekozen. De rumours ontstonden door twee soortgelijke stories op Instagram, waaruit bleek dat Dani - ver na de opnames - bij Joy was. Interesting.

Lees ook: Heeft Petri in B&B Vol Liefde eindelijk een match te pakken? "voorzichtige goede hoop voor Thomas en Petri"