Heeft Petri in B&B Vol Liefde eindelijk een match te pakken? "voorzichtige goede hoop voor Thomas en Petri"

Media door Jennifer

Als er één B&B-eigenaar in B&B Vol Liefde weinig geluk in de liefde had, was het Petri (60) wel. Al is de zoektocht naar liefde gewoon niet makkelijk voor de sterke, zelfstandige vrouw, die altijd alles zelf heeft gedaan. Maar nu lijkt er tóch een goede match in de Bed & Breakfast van Petri te zijn beland. De 64-jarige Thomas laat de ietwat kille Petri eindelijk ontdooien. Is er dan eindelijk goede hoop voor een mooi einde?

Petri in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde is het liefdesavontuur bij veel B&B-eigenaren niet vlotjes verlopen, maar inmiddels komen de vonkjes toch wel bij een aantal deelnemers. Zelfs de volgens vele kijkers ijskoude Petri lijkt eindelijk te ontdooien. Dat allemaal door de komst van de 64-jarige Thomas, die van beroep een ICT'er is. Al is hij daarnaast ook een zeer handige klusjesman, wat erg goed uitkomt in de Bed & Breakfast van Petri. Ze heeft inmiddels aardig wat mannen weggestuurd uit haar B&B en ook een hoop kritiek en haat over zich heen gekregen. Maar de sterke vrouw slaat zich erdoorheen en blijft hoop houden voor een goed einde van haar liefdesavontuur. Vooral met Thomas komt de hoop weer terug. Ondanks dat hij voor haar doen iets té veel praat in de ochtenduren, wanneer zij het liefst in stilte haar broodje eet.

Match met Thomas?

Ondanks het verschil in karakter voelt Petri zich wel meteen op haar gemak bij Thomas. Nou ja, dat hij dan een ochtendmens is en zij totaal niet, is misschien niet eens zo erg. Opposites attract, toch? Gelukkig kan hij zich wel aanpassen aan de wensen van Petri. Thomas laat weten dat hij echt wakker is, zodra hij wakker is. Vervolgens vraagt Petri zich af: "Maar moet je dan ook meteen praten?" Daarop reageert hij dat dit zeker niet 'moet'. Aww. Misschien dat hij hierdoor pluspunten kreeg van de B&B-eigenaar, die hem als eerste naar de 'verboden zolder' heeft gestuurd. Al is het puur, omdat hij als 'handige Harry' de kapotte kledingkast mag repareren. Maar toch is het een bijzonder iets, want voorheen was de zolder Petri's privéterrein.

Tegengas

Het is maar goed, dat er eindelijk iets opbloeit in de Bed & Breakfast van Petri. Voor je het weet is het seizoen van B&B Vol Liefde namelijk alweer afgelopen. Thomas heeft in ieder geval echt potentie, zo zien we in de vlotte gesprekken tussen de twee. Hij vindt het ook leuk om samen te zijn. "Ik denk wel dat er progressie in zit," zegt Thomas voor de camera. Ook Petri geeft aan, dat ze blij is met hem. "We zijn net een getrouwd stel," zegt zij. Dit realiseert ze zich, wanneer ze hem van een afstandje bekijkt tijdens het klussen. "Het is mooi als dat meteen zo klikt en goed voelt. Dat is een cadeautje."

Ook denkt Petri dat Thomas de juiste persoon is, die haar tegengas kan geven. Later in de aflevering zien we verder, hoe ze hem begint te plagen met een plumeau. Mannen plagen, kusjes vragen? *wink* Ze hoopt zelf in ieder geval wel, dat ze nog een vonkje gaat voelen. "Dat gun ik mezelf van harte," zegt ze. Gelukkig voor haar hopen de meeste kijkers met haar mee. Op socialmediakanaal X (voorheen Twitter) zijn een hoop mensen wel enthousiast over Thomas.

Lees ook: Debbie en Paul laten B&B Vol Liefde-kijkers smelten met eerste kus van het seizoen: "wil bij de bruiloft zijn"