Claudia herenigt binnenkort weer met B&B Vol Liefde-Walter: "dingen bespreken en genieten van de plek"

Media door Jennifer

Claudia is inmiddels alweer een hele tijd weg uit de Bed & Breakfast van Walter in B&B Vol Liefde. Dat betekent echter niet dat ze helemaal weg is uit zijn leven. Dat de twee nog zouden gaan samenwerken in de toekomst, wisten we al. Maar de hereniging van Walter en Claudia is blijkbaar niet ver weg meer! Aan Shownieuws vertelt Claudia dat ze binnenkort weer langs zal gaan bij de tantragod om het één en ander te bespreken. Oeh!

Hereniging van B&B Vol Liefde-Walter en Claudia in Frankrijk

Als er één vrijgezel uit B&B Vol Liefde is die we voor altijd in ons hart hebben gesloten, dan is dat de 'spiruwele' Claudia wel. Ze reisde destijds samen met haar vriendin Anne af naar Frankrijk om het hart van B&B-eigenaar Walter te veroveren. Hier wordt ze ook echt verliefd op de tantragod, alleen blijkt het helaas niet wederzijds. Inmiddels lijkt het er overigens op dat Walter misschien helemaal niet op zoek is naar een partner. Maar hoe dan ook was Claudia één van de eerste, die afscheid moest nemen van hem. Hier voelde ze zich zelf toen wel goed bij, in tegenstelling tot de kijkers die maar één boodschap hadden: RUN! Dat heeft ze even gedaan, maar zeker niet voor altijd. Binnenkort vindt namelijk weer een hereniging plaats van Claudia en Walter in Frankrijk, zo vertelt ze aan Shownieuws.

Samenwerking

Eerder kwam al naar buiten dat Walter en Claudia volgend jaar samen een retraite geven in zijn Bed & Breakfast. Dit verscheen ineens op de website van zijn B&B Le Domaine Vert. Van zondag 23 tot 30 juni 2024 geven hij en Claudia een workshop 'zielsverbinding', wat onder de noemer 'tantra voor beginners' valt. En natuurlijk heeft dat wel wat voorbereiding nodig. Grote kans dat ze hier het één en ander over zullen besprekken. Claudia vertelt in ieder geval wel aan Shownieuws, dat zij en Walter "dingen gaan bespreken". "We gaan samenwerken," zegt ze ook nog maar eens. Al zullen ze zeker niet puur en alleen kletsen over de samenwerking. Ze gaat namelijk "ook zeker genieten van de natuur en de plek, zonder camera's".

Voordat ze vertrekt naar Walter, doet ze eerst wel een retraite op Ibiza. Dit duurt acht dagen. Wanneer ze daarna in de nacht van maandag op dinsdag weer terug is in Nederland, zal ze meteen op woensdag weer vertrekken in de richting van Walter.

Wel of geen match voor Walter?

Ondertussen zit Walter misschien wel alleen in zijn Bed & Breakfast in Frankrijk. Nou ja, dit weten we pas zeker na de reünieaflevering van B&B Vol Liefde op zaterdag. Maar echt lekker verloopt het niet in zijn B&B. Op dit moment loopt alleen nog de vrijgezelle Corina rond in zijn Bed & Breakfast, na het dramatische vertrek van de snerende Alexandra. Het klikt op zich nog wel tussen Corina en Walter, maar is zij echt het relatiemateriaal waar hij naar op zoek is? Als hij überhaupt al op zoek is naar een partner. Hoe dan ook heeft hij in ieder geval wel een vriendschap met Claudia eraan overgehouden.

Lees ook: B&B Vol Liefde-kijkers zien Alexandra op dramatische wijze vertrekken bij Walter: "Alexandra is on fire"