B&B Vol Liefde-kijkers zien Alexandra op dramatische wijze vertrekken bij Walter: "Alexandra is on fire"

Media door Jennifer

Nu B&B Vol Liefde tegen z'n einde aan loopt, zien we steeds beter met wie de B&B-eigenaren gaan eindigen. En Walter eindigt in ieder geval zeker niet met tantralerares Alexandra. Na het heftige vertrek van Ingrid gaat ook Alexandra op nogal dramatische wijze weg uit de Bed & Breakfast. Ze vertrekt niet zonder Walter nog even op z'n plek te zetten. En hoewel de kijkers haar niet altijd hebben gemogen, zijn ze toch wel onder de indruk van hoe Alexandra vertrekt. Ze laat zich niet zomaar kennen.

Dramatisch afscheid van Alexandra in B&B Vol Liefde

Het besluit van Alexandra om te vertrekken ontstaat na een slechte nacht. Ze is nogal gefrustreerd dat ze Walter maar niet leert kennen, terwijl ze dat wel dolgraag wil natuurlijk. Ze begrijpt iets ook niet over zijn passie voor tantra. "Waar is het spelen?" vraagt ze zich af. "Tantra is ook spelen. Hij wil het liefst iemand die ook tantra doet. Ik mis dat allemaal hier." Ze twijfelt erover of hij überhaupt wel op zoek is naar een relatie.

Voordat Alexandra vertrekt uit de Bed & Breakfast van Walter, wil ze nog wel even een gesprek met hem. Hier confronteert ze hem maar meteen met de vraag "of hij wel op zoek is naar een partner". Walter denkt van wel. Daarna zegt ze hem, hoe ze "dat jongetje in hem" mist die wil spelen. Hier reageert Walter, maar de antwoorden die hij geeft vindt Alexandra nogal apart. Wat haar betreft houdt hij te veel controle, wat gek is in haar ogen bij iemand die tantra uitoefent.

Het lijkt alsof Walter door had wat er zou komen, want ineens geeft hij Alexandra nog even een cadeautje. Een lief knuffelhondje, die ze kan knuffelen wanneer ze ergens tegenaan loopt. Vervolgens zegt hij haar echter ook, dat hij geen fysieke aantrekking voelt. Het zorgt bij Alexandra ervoor, dat ze twijfels krijgt over zijn oprechtheid. "Het voelde meer zo van: nu heb ik het gevoel dat ik het afbreek in plaats van dat jij het doet," vertelt ze voor de camera. Daarna wenst ze hem nog succes met zijn Bed & Breakfast. "En succes met dat je een fijne vrouw gaat vinden, die echt in je leven past en doet wat jij wil," zegt ze, waar hij duidelijk een beetje van schrikt. "Zo voelt het! Jij wil de leiding hebben," voegt ze eraan toe. De kijkers vinden het indrukwekkend, hoe Alexandra hem even op z'n plek zet:

Sneren tijdens afscheid

Het afscheid van Alexandra uit de Bed & Breakfast van Walter lijkt in eerste instantie rustiger te verlopen dan dat van Ingrid. Al is Alexandra toch duidelijk wel pissed en zeker on fire. Zo geeft ze het knuffelhondje alweer terug, wanneer ze aan het inpakken is. "Flikker op met je hondje," zegt ze erbij. "Ik geef iets wat ik tegenkom in een papieren zak. Is dat een cadeautje?" Daarna deelt ze nog wat sneren uit naar Corina, waarmee het overigens nooit heeft geklikt. Zij was dan ook blij, dat Alexandra wegging uit de B&B. Als Walter nog even vraagt aan Alexandra of ze boos is, zegt ze: "Ik ben eerder opgelucht dat mijn intuïtie erg juist is." Na de wandeling van Walter en Corina vertrekt Alexandra uit de B&B en tijdens het afscheid deelt ze nog maar een laatste sneer uit. "Ik wens jullie heel veel plezier. Dat de liefde er maar vanaf mag stromen," zegt ze, terwijl ze langzaamaan in de auto stapt. "Maar mijn gevoel zegt van niet." Ouch.

Energetische reiniging

Na het vertrek kunnen Corina en ook Walter niet wachten om de negatieve sfeer weg te halen uit de Bed & Breakfast. Dat kan natuurlijk maar op één manier: op de energetische manier met salierook. Alles wordt gereinigd, zelfs Walter zijn hele lichaam. "Als Corina mij reinigt, voel ik echt de zwaarte weggaan. Net of er een laagje verdwijnt," vertelt hij. Na het reinigen gooien ze alle negatieve energie op de brandstapel. En nee, daar zit Alexandra niet écht bij... toch? Al twijfelen sommige kijkers of ze wel echt weggereden is:

Lees ook: Yes! Vanaf deze datum is B&B Vol Liefde: De Reünie te zien