Wow! Realityster Tammy van 1000-lb Sisters blijft afvallen: ze past weer in een jeans

Celebs door Jennifer

Ooit woog realityster Tammy Slaton meer dan 300 kilo, toen ze net begon aan de realityserie 1000-lb Sisters. Maar daar komt zeker verandering in, want weer is ze een hoop kilo's kwijtgeraakt. Op Instagram deelt ze een nieuw resultaat in haar afvalproces en volgers zijn maar al te trots op hun favoriete tv-ster. Eindelijk past ze weer in een strakke spijkerbroek!

Realityster Tammy Slaton past weer in spijkerbroek

In 2020 leren kijkers van het TLC-programma 1000-lb Sisters de inmiddels 37-jarige Tammy Slaton kennen. Destijds woog de realityster ruim 300 kilo, maar daar kwam dus later verandering in. Al heeft ze gedurende haar afvalproces wel de nodige ups en downs ervaren. Toen ze zich liet opnemen in een afvalkliniek, speciaal voor mensen met een eetverslaving, vlogen de kilo's er vervolgens wél af. Dat was de stap die ze nodig had.

136 kilo afgevallen

Nu is ze alweer zo'n 136 kilo kwijt en dat zal zeker nog veel meer worden. Op Instagram showt ze het nieuwste resultaat in haar afvalproces, waarin we haar zien in een strakke spijkerbroek. Wauw! Haar volgers op Instagram zijn allemaal trots op de realityster. "Ik ben nog nooit zo trots geweest op een vreemde," schrijft iemand, terwijl een ander zegt: "Zo ongelofelijk trots op je!" Eerder dachten kijkers van 1000-lb Sisters nog, dat ze misschien wel een terugval zou krijgen. Maar dat lijkt niet meer het geval.

Maagoperatie

In het meest recente seizoen van 1000-lb Sisters heeft Tammy eindelijk de operatie, waar ze lang op heeft gewacht. Ze moest namelijk eerst heel wat afvallen, voor de operatie kon worden goedgekeurd. In een aflevering in februari 2023 zien we, hoe ze het goede nieuws vertelt aan haar familie. "Dr. Smith gaf zijn paraaf en keurde mijn motherf*cking operatie goed," vertelde ze destijds. Dankzij deze maagoperatie kan Tammy weer zelf lopen. Daarvoor gebruikte ze een rolstoel of rollator als ondersteuning tijdens haar wandelingen.

Lees ook: 3 manieren om meer conditie op te bouwen