Matchy matchy: Bibi Breijman deelt schattige foto’s met zoontje Chester

Celebs door Elsemieke

Alhoewel de media bol staat van het overspel dat Waylon pleegde tijdens haar zwangerschap, weerhoudt dat Bibi er niet van om te genieten van haar zoontje. En gelijk heeft ze. Ze heeft dan ook super schattige nieuwe foto's op Instagram gedeeld.

Matchy pakjes voor Chester en Bibi

Hij is nog maar een paar maanden oud, maar de kleine Chester zit al boordevol karakter. Bibi deelt dan ook regelmatig lieve kiekjes van haar zoontje, waar hij lachend op staat. Nu deelt de Youtuber wel héél lieve content van haar zoontje. Zij en Chester verschijnen in matching paarse pakjes. 

Waylon beschermen

Door haar zware bevalling was Bibi Breijman nog hulpbehoevend op het moment dat het nieuws naar buiten kwam dat Waylon vreemdging tijdens haar zwangerschap. "Ik was verdrietig, boos, teleurgesteld, gebroken en in shock." Ondertussen stapelden de stroom negatieve berichten binnen. "Wat ben jij toch k****r dom. Ik hoop niet dat je dochter ook zo'n hoer wordt." Ze durfde niet meer naar buiten te gaan, omdat ze het gevoel had dat ze werd opgejaagd. "Ik voelde me een slechte moeder, omdat ik niet helemaal toegewijd was aan die kleine lieverd die dat helemaal niet verdiende." Ze probeerde haar gezin te beschermen én Waylon. "Al die haat bracht ons ook dichter naar elkaar toe. Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter."