Rachel Hazes heeft een prille relatie met No Surrender-oprichter Klaas Otto

Celebs door Elsemieke

Terwijl haar zoon Andre Hazes nu tijdelijk bij haar woont vanwege zijn emotionele burn-out en zijn relatie op de klippen is gelopen, is mama Rachel wel weer aan het daten. Sterker nog: alles wijst erop dat het al serieus is tussen Rachel en haar nieuwe vlam. Het zou gaan om Klaas Otto, de oprichter van motorbende No Surrender.  

'Ali B is vreemd gegaan met déze Temptation Island-verleidster'

Rachel Hazes date nu met No Surrender-oprichter Klaas Otto

Bij de familie Hazes is altijd wel iets aan de hand. Meestal draait het om Andre Hazes of zijn liefdesleven, maar deze keer is het de beurt aan mama Rachel. Rachel Hazes is serieus aan het daten met Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender. Sterker nog: volgens Story heeft ze al een beginnende relatie met de No Surrende-oprichter. Klaasr staat bekend als een gewelddadige beroepscrimineel en hij werd in het verleden veroordeeld tot een celstraf vanwege bedreiging en afpersing. 

Drie jaar cel

Aan Story vertelt Rachel: "We hebben het gezellig samen. Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten." Otto werd in 2018 tot zes jaar celstraf veroordeeld wegens bedreiging, afpersing en witwassen. Hij ging vervolgens in hoger beroep en kwam in het voorjaar van 2020 weer vrij, nadat hij ruim drie jaar in voorarrest had gezeten. Aan zijn vrijlating was wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo moest hij op afgesproken tijden thuis zijn en kreeg hij een enkelband. Er loopt momenteel nog altijd een aantal strafzaken tegen Otto.

Lees ook: Petra uit "Help mijn man is klusser' woont al 15 jaar in bouwval: "ik ga eraan onderdoor"

Foto: BrunoPress