Nooo! Weer liefdesverdriet voor Jennifer Aniston

Celebs door Roos

Wat hadden we het Jennifer Aniston gegund om eindelijk de man van haar dromen gevonden te hebben. Na haar scheiding met Brad Pitt en vele romantische comedies waarin de liefde mislukt, lijkt ook dit sprookje weer in duigen gevallen te zijn. Zij en Justin hebben namelijk aangekondigd te gaan scheiden.

Beslissing met liefde genomen

Jennifer en Justin kreeg zeven jaar geleden een relatie en kondigde in 2012 hun verloving aan. Ze trouwden in 2015 en gaan nu, naar het lijkt, helaas weer scheiden. De twee hebben geen kroost en zeggen dat de beslissing om te gaan scheiden 'met liefde' is genomen. 

In een statement verklaren ze zelf maar naar buiten te komen met het nieuws, voordat de roddelpers ermee aan de haal gaat. “In een poging verdere speculatie te stoppen, hebben we besloten onze breuk aan te kondigen. De beslissing is gezamenlijk en met liefde genomen eind vorig jaar. We zijn twee beste vrienden die besloten hebben hun wegen als een stel te laten scheiden, maar we kijken uit naar een liefdevolle vriendschap”, zo klinkt het statement.

Jen en Brad?

In de wandelgangen wordt al druk gefluisterd over een mogelijke reunie met Brad Pitt, die Jennifer in 2005 verliet voor Angelina Jolie. Inmiddels is dat huwelijk ook gestrand, dus wie weet? We gunnen Jen in ieder geval wel een prins op het witte paard, maar of Brad dat is...

Beeld: BrunoPress

Lees ook: Waarom we stiekem allemaal een girlcrush hebben op Temptation verleidster Zwanetta

via GIPHY