Zo ziet Fabrizio Tzinaridis er uit zonder lang haar

Celebs door Elsemieke

Fabrizio Tzinaridis kennen we vooral van de Bachelor in België, waar hij op zoek ging naar de liefde. Niet alleen valt de vrijgezel op met zijn tattoos, maar ook door het lange kapsel wat hij heeft. Inmiddels heeft de tattookoning weer een kort kapsel, want hij zette de schaar in zijn lange lokken.

Zien: Madieke van De Bachelor showt killerbody op Instagram

Fabrizio Tzinaridis zet schaar in lange lokken

Fabrizio Tzinaridis mag dan niet de liefde hebben gevonden tijdens zijn eigen datingshow op Videoland, toch hoeft hij om aandacht niet verlegen te zitten. De 29-jarige Belg geniet inmiddels weer van zijn vrijgezelle leven, want hij werd al meerdere keren met verschillende dames gespot. Hoewel Fabrizio na zijn kortstondige romance met Madieke het even gezellig had met Margeaux, is hij nu weer op de vrijgezelle markt. Ook is Fabri nog steeds heel actief op de socials. Deelde gisteren zijn inmiddels ex-liefje Madieke een billenfoto op Instagram, voor Fabrizio is het dit keer een wat subtielere post. 

"Deze is voor jou!"

“Ik nam deze week met een bang hartje afscheid van m’n wilde lokken. Alleen zou ik het zonde gevonden hebben als ze geen doel zouden dienen." Speciaal voor het goede doel liet hij dan ook zijn lange lokken afknippen, want de geoogste haren zijn opgestuurd naar een organisatie die er pruiken van maakt. “Alleen zullen ze het wel moeten kleuren of de grijze haren filteren. Ik heb mijn grootmoeder jammer genoeg nooit mogen leren kennen door de gevolgen van borstkanker. Onrechtstreeks is deze ook een beetje voor jou.”

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zien: het schattige dochtertje van Meghan en Harry viert eerste verjaardag