Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: Marco en Leontine zijn zoenend gespot

Marco en Leontine zijn dan wel officieel gescheiden, de twee hebben elkaar weer helemaal gevonden. Na onstuimige jaren die uiteindelijk in een scheiding eindigde, hebben de twee weer verkering. Tijdens het slagingsfeestje van hun dochter Jada spatte de liefde er vanaf. 

marco leontine

Lees ook: Marco Borsato blikt terug: 'Scheiding is grootste fout in mijn leven'

Kus erop

Marco en Leontine, die in 2020 na 22 jaar huwelijk scheidden, organiseerden maandag een tuinfeestje voor hun 18-jarige dochter Jada. De reden voor het feestje was het slagen voor haar middelbareschool. Trotse Marco deelde op Instagram beelden van het gezellige surprisefeestje. Naast een video deelde hij ook een fotocollage. Op een van de foto's geeft hij Leontine een dikke zoen. "Nog wat foto’s van de picknick gewoon omdat het zo leuk was en onvergetelijk!" schrijft Marco bij de beelden.

 

Nieuwe liefde

Marco en Leontine lieten zich eerder al uit over hun hereniging. “We zien wel waar het schip strandt,” zei Marco in mei in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. De tortelduifjes werden kort daarna hand in hand gespot op Ibiza. In juni reageerde Leontine ook op de 'nieuwe' relaite. Volgens haar hebben ze hun hereniging te danken aan corona. Door de pandemie hebben ze extra tijd voor zichzelf gehad. “Daar ligt het denk ik vooral. Dat je dicht bij jezelf blijft, dat je gaat ontdekken. Dat heeft veel gebracht, voor mij, en voor Marco. En als je dat dan uiteindelijk ook weer bij elkaar kunt vinden, is dat heel bijzonder en mooi. Daar ben ik heel dankbaar voor, dat is niet iedereen gegund."

Lees ook: Leontine is 'heel dankbaar' voor nieuwe relatie met Marco

Beeld: Brunopress