Lifestyle / Celebs
Celebs

Leontine is 'heel dankbaar' voor nieuwe relatie met Marco

Nog geen negen maanden nadat hun scheiding definitief was, liet Marco weten weer bij Leontine te zijn. Na wekenlang voorzichtig daten, bevestigde het stel dat ze weer een relatie hebben. De afgelopen tijd vertelde Marco in geuren en kleuren over de nieuwe rela aan de media, maar bij Leontines kant bleef het vooral stil. Tot nu.

marco leontine

Lees ook: Marco Borsato blikt terug: 'Scheiding is grootste fout in mijn leven'

Dankzij pandemie

In een interview met Shownieuws reageert Leontine voor het eerst op de hernieuwde relatie met haar voormalige ex. Volgens haar hebben ze hun hereniging te danken aan corona. Door de pandemie hebben ze extra tijd voor zichzelf gehad. “Daar ligt het denk ik vooral. Dat je dicht bij jezelf blijft, dat je gaat ontdekken. Dat heeft veel gebracht, voor mij, en voor Marco. En als je dat dan uiteindelijk ook weer bij elkaar kunt vinden, is dat heel bijzonder en mooi. Daar ben ik heel dankbaar voor, dat is niet iedereen gegund."

Droom van dochter

Naast Leontine zit hun 18-jarige dochter Jada. Zij is ook dolgelukkig dat haar ouders weer samen zijn. "Ieder kind z’n droom, denk ik wel", vertelt ze met een brede glimlach. "Ze doen het lekker rustig aan, ze doen lekker hun eigen ding. Daar ben ik ook trots op, ze lopen niet te hard van stapel."

Begin september 2020 was de scheiding van de Borsato's rond, maar volgens Jada voelde het nooit alsof haar ouders écht gescheiden waren. "Jullie waren zo close, nog steeds, op een gezonde manier. Dat was heel fijn, ook voor ons kinderen. Het was een moeilijke tijd, maar dat maakt het echt een stuk makkelijker. Ik heb eigenlijk nooit het gevoel gehad, van: dit zijn nou gescheiden ouders."

Lees ook: Marco Borsato over 'daten' met ex Leontine: 'Kan opnieuw verliefd worden'

Beeld: Brunopress