Kassa: Johnny Depp viert overwinning met etentje ter waarde van 58.000 euro

Celebs door Elsemieke

Kleine kans dat je het hebt gemist, maar ex-geliefden Amber Heard en Johnny Depp waren al zes weken aan het bekvechten in een smaad en lasterzaak in Fairfax, Virginia. Ze beschuldigen elkaar van het stuklopen van hun carrière. Inmiddels is duidelijk dat Johnny de rechtzaak heeft gewonnen. En dat viert de acteur groots, héél groots.

Johnny Depp viert overwinning met superluxe dinertje 

Het heeft een aantal weken geduurd, maar vorige week was het oordeel van de rechter luid en duidelijk: Amber Heard verliest de rechtzaak die ze tegen haar ex Johnny Depp heeft aangespannen. De rechter gaf Johnny Depp gelijk op de belangrijkste punten en dat was voor de acteur reden genoeg om een feestje te geven. In een Indiaas restaurant in het Engelse Birmingham gaf Depp een etentje ter ere van de overwinning op Amber en daarvoor moest hij diep in de buidel tasten. Voor zijn verrassingsoptreden met de Amerikaanse gitarist Jeff Beck huurde Johnny het grootste Indiaase restaurant van Birmingham af, wat maar liefst 20.000 vierkante meter beslaat. Het etentje kostte Johnny maar liefst 58.000 euro en daarvoor kwamen er gerechten als tandoori gamba's, lam karahi en kip tikka massala op tafel. Natuurlijk mochten de nodige flessen champagne ook niet ontbreken, om over cocktails nog maar te zwijgen. Cheesecake werd geserveerd als toetje. Als je denkt dat de roem Johnny naar zijn hoofd is gestegen, dan heb je het mis. Volgens de manager van het restaurant is Johnny Depp echt een "aardige en nuchtere kerel". 

"Heb mijn leven terug"

Omdat Johnny op alle punten gelijk kreeg van de jury moet Amber Heard waarschijnlijk 15 miljoen dollar aan haar ex betalen. Zij kreeg slechts op enkele punten gelijk van de jury en daarom moet de acteur ook 2 miljoen dollar aan zijn ex-vrouw betalen. Op zijn socials heeft de acteur inmiddels gereageerd. "In de media werden valse, zeer ernstige en strafbare beschuldigingen tegen mij geuit, hoewel er nooit een aanklacht tegen mij werd ingediend." Ook zei Johnny verder overweldigd te zijn door de steun van over de hele wereld en hoopt hij dat zijn zaak mannen en vrouwen die in dezelfde situatie zitten zal helpen. Zijn leven is sinds 2016 veranderd sinds Amber Heard een contactverbod aanvroeg. "Zes jaar later heb ik mijn leven terug. Het stemt mij nederig."

Foto: GettyImages

Lees ook: Zien: het schattige dochtertje van Meghan en Harry viert eerste verjaardag