Kourtney Kardashian heeft strenge regels voor kraamvisite: Kim Kardashian nog steeds niet uitgenodigd

Celebs door Zita

Normaal gesproken zijn de Kardashian heel open en delen ze hun hele leven met ons. Dat zien we bijvoorbeeld in de realityserie Keeping Up With The Kardashian. Maar waar ze hier heel open zijn, is Kourtney zo gesloten over haar zwangerschap en haar pasgeboren kindje. En het gaat nog iets verder dan dat: zelfs haar eigen zus Kim Kardashian heeft haar pasgeboren neefje nog niet ontmoet. Hmm..

Invite only

Kourtney en Travis zijn dus kersverse ouders geworden. Maar, de geboorte van hun zoontje houden ze tot nu toe het liefst helemaal privé. Zelfs zo privé, dat zelfs haar eigen zus Kim nog niet is langsgekomen. Dat ligt niet aan Kim zelf, maar aan Kourtney. Dit komt namelijk doordat Kourtney een streng invite only beleid gebruikt, waar dus niet zomaar iedereen mag langskomen. Naar eigen zeggen doen Kourtney en Tracis dit om infectiegevaar voor de baby te voorkomen. Maar misschien is het wel een tactiek om iedereen bewust op afstand te houden. Strange..

Lees ook: Kourtney Kardashian: leeftijd, vermogen en biografie

Kourtney Kardashian als moeder

Eerder deze maand deelde Travis dat hun pasgeboren zoontje Rocky Thirteen Barker heet. Kourtney heeft al zes kinderen met haar ex Scott Dissick: Mason, Penelope en Reign. Ook Travis heeft kinderen met zijn ex: Landon, Alabama en een stiefdochter Atiana.