Zien: het schattige dochtertje van Meghan en Harry viert eerste verjaardag

Celebs door Elsemieke

Het dochtertje van Meghan en Harry is pas één jaar oud, maar duidelijk is nu al dat ze gewend is aan een camera op haar gezicht. Vanwege de eerste verjaardag van hun dochtertje hebben Harry en Meghan namelijk een super schattige foto van het meisje gedeeld.

Meghan en Harry's Lilibeth viert eerste verjaardag

Harry en Meghan werden vorig jaar ouders van Lilibet, wat ervoor zorgde dat de twee nu een gezinnetje van vier hebben. Zoontje Archie mocht vorig jaar een zusje verwelkomen en dat vierden ze tijdens de feestdagen destijds al traditiegetrouw met een kerstkaart, maar nu is het tijd voor een nieuwe foto van Lilibeth, genomen door een heuse fotograaf. Het kiekje is genomen tijdens het partijtje dat afgelopen weekend in het Verenigd Koninkrijk werd gehouden.

'Casual picknick'

De kleine Lilibeth draagt een lichtblauw jurkje en heeft een witte strik in haar haartjes. Lilibet zit in het gras in de tuin van Frogmore Cottage in Windsor, het huis van de hertog en hertogin van Sussex in het Verenigd Koninkrijk. Volgens een woordvoerder van de Sussexes was het eerste verjaardagspartijtje van de kleine meid een “casual, intieme picknick in de achtertuin voor goede vrienden en familie”. Er zijn slechtere manieren om je eerst verjaardag te vieren, nietwaar? 

Foto: GettyImages

Lees ook: FOTO: Harry en Meghan delen kerstkaart met eerste foto dochter Lilibet