Kim Kardashian verklapt geslacht ongeboren baby

Celebs door Redactie Ze.nl

Kim Kardashian en Kanye West krijgen een derde kindje en terwijl ze daar gisteren over vertelde in de tv-show van Ellen DeGeneres verklapte ze per ongeluk wat het zal worden... 

Oeps

Terwijl ze druk aan het vertellen was over het reilen en zeilen van haar gezinnetje floepte ze eruit dat North en Saint een zusje krijgen. Dit verklapte ze toen ze uitlegde hoe North bezig is met het ongeboren kindje. Kleine North had gezegd: "Mam, nu ons babyzusje er nog niet is, denk ik dat al haar speelgoed in mijn kamer moet zodat ik ermee kan spelen en kan kijken of ze allemaal oke zijn voor mijn babyzusje." Ellen reageerde koeltjes: "North is dus een speelgoedtester... en je hebt zojuist verklapt dat je een meisje krijgt." 

Naam

Kim besefte wat ze zojuist had verteld en bevestigde inderdaad dat er een meisje onderweg is. Echter is Kim zelf niet zwanger, het derde kindje komt via een draagmoeder. North ziet het in ieder geval wel zitten: "We moeten even kijken hoe het loopt, een klein broertje krijgen was tricky, maar ze lijkt erg enthousiast over een zusje". Over de naam zijn zij en Kanye het nog niet eens. "Ik word er gek van, we hebben nog steeds geen naam. Op de babyshower wilde ik dan ook geen flauwe babyspelletjes doen, ik wilde dat iedereen een naam op zou schrijven."

Lees ook: Johnny de Mol en vrouw maken babynaam en geslacht bekend