Uhm wat?! Florentina (27) heeft een hele kledingkast vol designer items voor haar baby

Media door Zita

Sommigen van ons sparen jarenlang voor een designer item. Niet gek dat dat zo lang duurt, want soms zijn deze items een rib uit je lijf. Maar dat geldt niet voor Florentina: zij heeft voor haar baby een kledingkast vol met designeritems. En dat terwijl die baby er waarschijnlijk na een jaar al uit is gegroeid. Oke..

Designer items voor je baby

We zijn ervan overtuigd dat iedere ouder het leukt vind hun kindje te verwennen met leuke dingen. Denk aan leuke cadeautjes voor hun verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid. Sommige ouders tillen dit naar een iets hoger level. Florentina heeft namelijjk al haar geld uitgegeven aan haar zes weken oude baby, Queeniana. Ze heeft namelijk een keldingkast vol designer items voor haar baby aangeschaft, waaronder een Chanel tas. Deze baby heeft al meer designer items dan wij in ons hele leven zullen hebben. En dit is niet alles..

Lees ook: Ange (38) raakte zwanger van een drieling: "artsen vonden mij veel te dik"

Van tassen tot jurken

De kleine baby heeft items van Louis Vuitton, Hermen en Balmain. Maar ook designer merken als Dior, Vercace, Burberry en Dolce en Gabbana liggen in haar kledingkast. Florentina vertelt dat ze iedere dag langer bezig is met de outfit van haar baby, dan met haar eigen outfit.“ Ze heeft nu al een betere kledingkast dan ik” vertelt ze. Afgelopen zomer hebben ze geshopt in Londen en heeft Florentina haar eerst Chanel tas gekocht voor haar baby.

Trots op haar dochter

Dat Florentina zo veel desginer items koopt voor haar kindje, is niet voor niks. Ze is apetrots dat ze een dochter heeft en wilde altijd al een dochtertje. Ze wilde daarom niets liever dan de leukste outfits en items scoren voor haar dochtertje. Zelfs toen ze nog zwanger was, was ze hier veel mee bezig. Florentina noemt zichzelf dan ook wel ‘extra’ en wij begrijpen die benaming wel. Ze weet dat ze een beetje over de top is, maar ze wil haar stijl en wat ze leuk vindt overdragen op haar dochtertje. Ze wil het beste voor haar dochter, dus ze verwent haar graag met de duurste en leukste items. Tsja, wat ze met al die items doet als ze er over een half jaar uit is gegroeid..