Kijkers Lang Leve De Liefde kunnen ongeïnteresseerde Steven niet uitstaan: "Demi verdient veel beter"

Media door Jennifer

Soms krijgen we gewoon medelijden met de mensen in Lang Leve De Liefde. Misschien doen de makers van het tv-programma het erom, maar de match lijkt op sommige momenten zo'n mismatch. Zo lijken Steven en Demi op het eerste gezicht waarschijnlijk goed voor elkaar, maar al snel ontstaan toch een hoop haken en ogen. Vooral door de enorm, ongeïnteresseerde houding van Steven, waar kijkers op social media verbaasd over zijn. Run, Demi!

Steven en Demi in Lang Leve De Liefde

Na weer een paar mislukte matches in Lang Leve De Liefde, komen gisteren Steven en Demi binnenwandelen in de villa. Steven is een 24-jarige businessman, die de focus tot nu toe vooral op zijn business heeft gelegd. Daardoor heeft hij nog geen serieuze relatie gehad, maar daar komt nu hopelijk verandering in. Hij heeft heus wel ervaring met de vrouwen, maar zoekt iemand die hem versterkt. "Ik had het gevoel dat het nooit echt mij versterkte," vertelt hij in zijn introvideo. "En ik heb het gevoel dat wanneer je elkaar niet versterkt, dat het uiteindelijk zonde van je energie is."

Het lijkt alsof Demi (25) wel aan het juiste type wordt gekoppeld door het realityprogramma, in ieder geval wat uiterlijk betreft. Ze zoekt namelijk iemand met een "foute autoverkoper-look", een beetje de kakker. Dan past Steven zeker in het plaatje. "Dat vind ik toch wel aantrekkelijk aan iemand," zegt ze. Hij moet wel een beetje in balans zijn: een bad guy én zorgzaam. Oei, of hij ook zo zorgzaam is, dat weten we zo net nog niet.

Nul interesse

Wanneer ze lekker in het zonnetje in de tuin zitten, vertelt Steven wat meer over zichzelf. Alleen lijkt het alsof Demi een beetje afdwaald. Ze luistert waarschijnlijk wel, maar lijkt ook wat afgeleid door het mooie weer. Wanneer ze na het eenzijdige gesprek zijn afgekoeld in een ijsbad, besluiten ze te gaan badmintonnen. Ze hoppen nogal van activiteit naar activiteit. Al zorgt Steven hier toch even voor nieuwe gespreksstof. Eerst gaf hij namelijk als optie om geesten op te roepen, waarna Demi zegt: "Ik geloofde daar vroeger heel erg in; in geesten en zo." Daarna vloeit ze vanzelf in een gesprek over haar overleden zusje. Alleen lijkt dit niet door te dringen bij Steven, want ineens zegt hij iets over het badmintonnen. Wacht, huh? Het weerhoudt Demi er niet van om verder te praten. Hij reageert wel, maar lijkt niet erg geïnteresseerd. De Lang Leve De Liefde-kijkers op socialmediakanaal X kunnen de houding van Steven in ieder geval niet uitstaan:

Alleen aan zichzelf denken

In het voorstukje van de volgende LLDL-aflevering laat Steven wel zien, dat hij zeker geen stille gast is. Hij kan babbelen, maar lijkt vooral aandacht te willen van de camera. In onderstaande Instagramvideo 'vlogt' hij zich door zijn vroege ochtend met een kop koffie. Heerlijk! Dat Demi rondloopt in de villa is leuk, maar misschien toch meer bijzaak.

De nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde is vanavond te zien om 19.00 uur bij SBS6.

Lees ook: Lang Leve De Liefde-Rane maakt ongemakkelijke stilte nóg erger met foute mop: "snapt iemand het wél?"