Lang Leve De Liefde-Iva uit de kleren op de eettafel: "we gaan vanavond sushi eten"

Media door Rochèll

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. Kandidaten Iva en Myléne kunnen het goed met elkaar vinden. Vanavond trekt Iva alles uit de kast voor een geslaagde datenight.

Iva en Myléne wagen een gokje naar de liefde in het SBS programma. Ze brengen tijd met elkaar door om te testen of er romantiek in de lucht zit. Vanavond op het menu? Sushi. Maar dat wordt niet gegeten vanaf een porseleinen bordje. Nee hoor, voor deze maaltijd heeft Iva heel iets anders in gedachten.

Lang Leve De Liefde-Tiki verlangt naar open relatie: "niet altijd thuis eten"

Lang Leve De Liefde Iva en Myléne

Terwijl Myléne zich klaarmaakt voor de avond, versiert Iva de weg vanaf de slaapkamer tot de eetkamer met rozenblaadjes en kaarsjes. Vervolgens gaat hij met ontbloot bovenlijf op de eettafel liggen, tussen de sushistukjes. Nog even wat stuksjes sushi verspreiden op zijn lichaam, een roos in zijn mond en klaar: Myléne mag komen. Zodra ze de kamer binnenstapt, barsten ze beiden in lachen uit. "Ik dacht ik doe eens lekker gek", zegt Iva. "We gaan vanavond sushi eten." Gelukkig voor Iva kan Myléne zijn gebaar zeker waarderen. 

De aflevering van Lang Leve de Liefde is vanavond om 19.00 uur te zien bij SBS6.