Eerste aflevering Kopen Zonder Kijken seizoen 6 vanaf vandaag te zien

Media door Rochèll

Kopen Zonder Kijken is ongeveer hét programma wat heel Nederland elk seizoen aan de stoel gekluisterd houdt. In het programma van RTL kopen stellen blind een huis, met hulp van presentator Martijn. Goed nieuws voor alle fans: de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is vanaf vandaag te zien. Yes!

Kopen Zonder Kijken seizoen 6

Een karakteristiek huis met tuin op het zuiden. Het liefst met vier slaapkamers. En dat allemaal in de hipste wijk van de stad. Een woning vinden die aan - bijna - al je wensen voldoet is niet makkelijk, maar presentator Martijn Krabbé en zijn team vol specialisten - makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstylist Roos Reedijk - gaan de uitdaging aan. Na vijf succesvolle seizoenen, is het nu alweer tijd voor seizoen 6.

Lees ook: Kopen Zonder Kijken seizoen 6: startdatum, informatie en presentatie

Startdatum Kopen Zonder Kijken seizoen 6

Alle liefhebbers van het woonprogramma mogen hun plannen voor vanavond cancellen. Het is weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken! Je bekijkt de aflevering op om 20.30 uur op RTL 4. Gemist, maar wel abonnee bij Videoland? Ook daar kun je de aflevering bekijken.