Kopen Zonder Kijken seizoen 6: startdatum, informatie en presentatie

Media door Elsemieke

Kopen Zonder Kijken is ongeveer hét programma wat heel Nederland elk seizoen aan de stoel gekluisterd houdt. In het programma van RTL kopen stellen blind een huis, met hulp van presentator Martijn. En laat diegene nu net details over seizoen 6 hebben onthuld. Ook weten we de startdatum al. 

Kopen Zonder Kijken seizoen 6

Iedereen wil terecht in een karakteristiek huis met tuin op het zuiden. En dat allemaal in de hipste wijk van de stad, liefst met vier slaapkamers, maar een woning vinden is tegenwoordig allesbehalve makkelijk. Na vijf seizoenen is het nog altijd aan Martijn Krabbé en zijn team om een huis voor de kandidaten te vinden. En zijn team van specialisten dan, want de presentator doet het natuurlijk niet alleen. Aanmelden voor seizoen 6 kan helaas niet meer, want de opnames zijn al afgerond! Wij zitten al een poosje met samengeknepen billen te wachten tot het programma weer op de buis komt.

Martijn Krabbé verklapt geheim van huwelijk met Deborah: "zo simpel"

Startdatum Kopen Zonder Kijken seizoen 6

Voor we al te veel op de zaken vooruit lopen: eerst even terug naar Kopen zonder Kijken seizoen 6. Wat is de startdatum van ons favoriete huizenprogramma? Vanaf maandag 17 april kunnen kijkers hun bingokaart er weer bij pakken en genieten van een staaltje presentatiewerk van Martijn Krabbé. Gelukkig zijn ook makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstylist Roos Reedijk weer van de partij. Uit hoeveel afleveringen het zesde seizoen van Kopen zonder Kijken bestaat is nog niet bekend. We keep you updated!

Kopen Zonder Kijken seizoen 7

En ondertussen wordt er al gewerkt aan seizoen 7, dat in 2024 op de buis zal komen. Aan Aran on Tour vertelde Martijn eerder al dat de voorbereidingen voor het zevende seizoen in volle gang zijn, maar het zesde seizoen van Kopen Zonder Kijken is dus al klaar. "Het zevende seizoen wordt heel anders omdat de markt totaal aan het veranderen is. "De rente is gewoon heel erg aan het stijgen, de hypotheekrente is aan het stijgen. Dus je hebt hogere maandlasten, dan ga je ook minder lenen. Er is een enorme inflatie."