Lang Leve De Liefde-Tiki verlangt naar open relatie: "niet altijd thuis eten"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. Tiki en Michel lijken echter een goede match te zijn, maar over de vrije liefde zijn ze het oneens. Tiki wil namelijk best een open relatie.

Lang Leve De Liefde Tiki en Michel

Lang Leve De Liefde-Audrey beledigt Sijbrand: "hou niet van dikke mannen"

Michel en Tiki wagen een gokje naar de liefde in het SBS programma. Ze brengen 24 uur met elkaar door om te testen of er romantiek in de lucht zit. Tiki leest een van de vragen uit het bekende kistje voor aan haar date. “Wanneer zijn partner niet ruimdenkend is, haak ik snel af." Haar date Michel wil inderdaad geen open relatie. "Ik wil verbondenheid hebben met een persoon, niet overal liggen flierefluiten. Maar Tiki zegt dat je dat ook samen met een persoon kunt doen, tot grote schrik van Michel. “Soms out of the box gaan kan ook leuk zijn”, doet ze nog een duit in het zakje.

Rollenspelletjes

Na het eten gaat het vragenspel verder. "Ik zou het leuk vinden als mijn partner een rollenspel wil doen in de slaapkamer", trekt Michel een vraag. “Als je onderdanig wil zijn of meester, ja daar kan ik wel van houden", zegt Tiki. “Je mag van mij ook omkijken als je een mooie vrouw ziet hoor”, voegt Tiki nog toe. “Als jij het niet doet doe ik het.” Michel weet niet zo goed of hij een open relatie zou willen hebben. “Ik heb het nooit gehad, dus zou ik ervoor openstaan? Ja, maar het zou wel even wennen zijn, zullen we maar zeggen. Omdat het onbekend is.” Tiki heeft een ander antwoord. “Ik denk dat het belangrijk is om met elkaar in gesprek te blijven. En dat het heel belangrijk is dat je elkaar vertrouwt en dat je weet dat je altijd voor elkaar gaat kiezen.”