Lang Leve De Liefde-kijkers zien allemaal 'red flags' bij date van Shalou: "stalker alert!"

Media door Jennifer

Soms komen in Lang Leve De Liefde mensen voorbij, waarbij je enorm twijfelt over het karakter. Yagmur (30) lijkt op het eerste gezicht een lieve jongeman voor Shalou (25), maar heeft mogelijk ook wat red flags. Nou ja, bij de kijkers op social media rinkelen in ieder geval de alarmbellen door bepaalde uitdrukkingen. Wat hen betreft heeft de jongedame namelijk te maken met een heuse stalker. Ah oh!

Shalou en Yagmur in Lang Leve De Liefde

Deze keer leren we de 25-jarige Shalou kennen en de 30-jarige Yagmur. Shalou is leidinggevende bij een klantenservice en weet dus wel hoe ze moet babbelen. Volgens haar beste vriendin Chelsea, die op date is in het appartement naast haar, houdt ze daarnaast ook enorm van het leven. "Bij haar zie ik wel echt een man, soort teddybeer," vertelt Chelsea in hun gezamenlijke aanmeldvideo. En deze teddybeer is hopelijk Yagmur, een jongeman uit Rotterdam die werkzaam is als glasvezelmonteur. Hij heeft meerdere relaties achter de rug, maar zoekt een zelfstandiger persoon. Iemand die z'n eigen leven op orde heeft. Nou, Shalou past wel in dat plaatje.

Yagmur maakt in het begin wel een prima eerste indruk, wanneer hij binnenwandelt met een groot verrassingspakket. Shalou kan het wel waarderen. Ze raken ook in gesprek, maar vooral dankzij de vragen uit de pot. Wanneer ze zelf vragen proberen te verzinnen, lukt dat op de één of andere manier toch minder makkelijk. Het helpt op een gegeven moment mee, als Shalou even voor wat afleiding zorgt. Ze besluit haar bestie te bellen voor een kleine update van elkaars date. Zo maken de twee datepartners van de vriendinnen ook direct kennis met elkaar. Eh, nice to meet you!

Red flags

Wanneer ze later in de tuin zitten, is het eerst nog even stil en dan komt Yagmur met een zéér prangende vraag. "Snurk je?" Tja, het kan een belangrijke vraag zijn, als je niet goed kan slapen naast een (harde) snurker. Al kan hij dat wel, want hij is zelf de harde snurker. Het schrikt Shalou gelukkig niet meteen af, want hierna komen toch de iets diepgaandere vragen. Zo wil hij weten of ze een 'open relatie' zou aangaan. Dat is niet het geval en voor Yagmur goed nieuws, zo blijkt. Hij blijkt namelijk "superjaloers", zo vertelt hij daarna. "Ik houd niet van delen," legt hij uit. "Wat van mij is, hoort bij mij en is van mij."

Kijkers waarschuwen voor 'stalker'

Op het moment dat de kijkers van Lang Leve De Liefde deze woorden hoorden, gingen meteen rode alarmbellen af. Red flag! Hoewel hij zich niet snel hecht aan iemand, kan hij wel wat claimerig zijn. "Als ik me eenmaal aan je hecht, kan het zo zijn dat ik na acht uur zeg: sorry, je komt moeilijk van me af." Oké... De kijkers hebben nu eigenlijk maar één boodschap aan Shalou: ren weg! Meerdere mensen op socialmediakanaal X waarschuwen de twintiger voor een mogelijke stalker. "Geen grap met Yaggie," schrijft iemand. "Hij maakt je geziechte kapoet als je hem verlaat."

Ondertussen doet Yagmur wel goed zijn best om het hart van Shalou te veroveren. De volgende ochtend brengt hij haar ook ontbijt op bed, wat ze erg lief vindt. Alleen wel een beetje jammer van het ei met een hele dooier. Gelukkig is Yagmur vervolgens weer zo lief om een nieuw eitje te maken. Cute! Maar of het de beste relatie gaat worden?

Lang Leve De Liefde is elke doordeweekse avond te zien om 19:00 uur bij SBS6.

Lees ook: Lang Leve De Liefde-Ivo snoeihard naar date: "je uiterlijk staat me niet aan"