Leuk! AVROTROS bevestigt: Frans Bauer keert terug met reallifesoap De Bauers

Media door Jennifer

De familie Bauer is één van de bekendste én leukste families in Nederland. De familie van Frans Bauer is de enige bekende familie, waar het vrijwel altijd goed lijkt te gaan. Twintig jaar geleden was hun reallifesoap De Bauers dan ook enorm populair en AVROTROS heeft nu goed nieuws voor fans. De populaire reallifesoap keert terug op tv! Dat hebben de makers zojuist bevestigd.

Frans Bauer keert terug op tv met reallifesoap

In de huidige tijd van hoge kosten, oorlogen en een verdeeld land kunnen we wel wat positieve dingen gebruiken. Gelukkig hebben we daar meestal de streamingdiensten én televisie voor. Dankzij AVROTROS komt er nu weer een flinke positieve wind aan op tv, want de reallifesoap De Bauers keert terug, aldus AVROTROS. Wacht, wát? Grote kans dat je de serie als millennial nog wel kent van vroeger. De generatie daarna moet misschien nog iets meer graven in het geheugen. Het is namelijk twintig jaar geleden, dat De Bauers voor het eerst werd uitgezonden op tv. De reallifesoap bleek wel echt een succes met wekelijks miljoenen kijkers. Ze wonnen in 2004 zelfs - als kers op de taart - een Gouden Televizier-Ring.

Toch is het bijzonder dat De Bauers nu weer terugkomt op tv. Eerder gaf hoofd van het gezin Frans Bauer namelijk nog aan "geen druk" te willen opleggen aan zijn gezin. "Destijds hadden we nog twee kinderen. Inmiddels zijn er twee bij," vertelde hij destijds. "Het is nogal wat. Als je 's ochtends uit bed komt, dan zit de cameraman al te wachten op de bank." Misschien helpt het mee dat zijn kinderen niet heel jong meer zijn. Zo is Christiaan momenteel 21 jaar, Jan is twintig, Frans Jr. is achttien en Lucas is veertien.

Wanneer te zien?

Hoe dan ook keert het hele gezin terug in De Bauers. Er werd overigens al begin dit jaar gepraat met Frans over een nieuw seizoen. Maar nu is alles dus definitief rond. De opnames gaan binnenkort van start. Wanneer de reallifesoap op tv te zien is, dat is voorlopig nog onbekend.

Lees ook: Frans Bauer laat komische kant zien in bijzonder Instagramkiekje: "heb eindelijk mijn sixpack"