Lang Leve De Liefde-kijkers praten massaal over enorm slome date: "wat een droogkloot, die André"

Media door Jennifer

Daten is niet voor iedereen even makkelijk. Vooral als je verlegen bent, struggle je vaak met het voeren van gesprekken. In Lang Leve De Liefde zagen de kijkers weer zo'n typische date, waarbij het gesprek totaal niet op gang kwam. Het was vooral Irene die zorgde, dat André nog iéts zei. Hij klapte regelmatig namelijk nogal dicht, wat de date vervolgens nogal ongemakkelijk maakte. Dat terwijl de beste man zo verlangt naar een goed gesprek met een vrouw. Aww.

André en Irene in Lang Leve De Liefde

In Lang Leve De Liefde zien kijkers momenteel het liefdesavontuur van André en Irene. Irene is een 51-jarige dame uit het Friese Wolvega, die sinds 1,5 jaar werkzaam is als taxichauffeur. Ze heeft dus veel contact met andere mensen, waardoor ze wel sociaal móét zijn. Ze is daarnaast ook moeder van twee dochters. Een prima leven heeft ze dus wel, alleen wil het in het datingcircuit nog niet vlotten. Ze ziet niet per se een perfecte man voor ogen. Als het maar iemand is, waarmee ze lekker gek kan doen. En dat diegene een tikkeltje romantisch is, dat is ook belangrijk.

De 49-jarige André zit in ieder geval op een soortgelijk niveau in het leven. Zo heeft ook hij kinderen met een ex. Alleen wil het in de liefde nog niet lukken, doordat hij best een verlegen persoon is. "Ik stap niet zo 1, 2, 3 op een vrouw af," zegt hij in zijn aanmeldvideo. Dat terwijl hij dolgraag met een vrouw zou willen communiceren, zo horen we in de introductie. "Wat ik het meest mis aan een relatie is een gesprek," aldus André.

Stroeve gesprekken

Dat zijn gesprekken met Irene in de villa van Lang Leve De Liefde dan zo stroef verlopen, is best verbazingwekkend. Al raken ze zeker wel in gesprek met elkaar, maar dat is vooral dankzij Irene. André blijkt inderdaad wel erg verlegen en valt regelmatig een beetje dicht. Het zorgt voor een ietwat slome date, waar LLDL-kijkers bijna in slaap door vallen. Zo staat Irene de ochtend na hun ontmoeting het ontbijt klaar te maken, terwijl André in volledige stilte aan zijn koffie lurkt. Misschien is hij gewoon geen ochtendmens, maar hij is wel érg stil. "Mooi, die vogels," reageert Irene bijvoorbeeld op een gegeven moment, waarop André enkel met een "hm-hm" reageert. Na het ontbijt gaan ze biljarten en vraagt Irene zich even op de man af, of hij nog wat van haar wil weten. Daar moet hij wel even over nadenken. "Wat wil ik nog weten? Ja..." zegt hij bedachtzaam. Ze wil gewoon dat hij achteraf niet denkt: shit, dat heb ik nooit gevraagd. Al komt André vervolgens met een opvallende uitspraak: "Volgens mij hebben we elkaar alles al gevraagd." O, right. Als hij het zegt.

Weinig actie vanuit André

De kijkers van Lang Leve De Liefde zullen het zich betwijfelen, of hij echt alles heeft gevraagd. Ze hebben weinig actie gezien bij de man. "Ze hebben alle actieve momenten van André eruit geknipt," suggereert een kijker op socialmediakanaal X. Een andere kijker snapt niet waarom André zo'n "droogkloot" is: "Dat terwijl zijn date zo leuk is. Ik kom wel even met hem ruilen." Mogelijk heeft de kijker nog een kans bij Irene, want zij wil uiteindelijk niet verlengen. Helaas voor André, want hij ziet een extra dag wel zitten. Blijkbaar heeft hij gewoon wat meer tijd nodig. Alleen had hij tóch al iets meer van zichzelf moeten laten zien. "Ik mis een beetje het initiatief van jouw kant," zegt Irene. Ze had meer diepgang willen hebben, maar dat bleek niet zijn sterkste kant. Balen!

Lees ook: Lang Leve De Liefde-kijkers verbaasd over bizarre afknapper: "rare reden om date weg te sturen"