Lang Leve De Liefde-kijkers verbaasd over bizarre afknapper: "rare reden om date weg te sturen"

Media door Jennifer

Soms lijkt het bij Lang Leve De Liefde serieus goed te gaan bij een match. Zo vindt Han de stoere Belinda in eerste instantie wel passen bij hem. Hij overlaadt haar ook met een hoop complimenten. Toch is ze het uiteindelijk nét niet voor hem. Alleen de reden voor zijn afwijzing blijkt een ietwat bizarre afknapper, zo vinden kijkers op social media.

Han en Belinda in Lang Leve De Liefde

In eerste instantie lijken Han en Belinda in Lang Leve De Liefde een uitstekende match. Han geeft namelijk aan dat hij een "wijf met ballen" zoekt en iemand die er goed uit ziet. Dat Belinda al drie huwelijken achter de rug heeft en zich nog steeds in het datingcircuit stort, laat wel een sterke kant zien. Ze is geen opgever en wellicht een "wijf met ballen", waar Han naar zoekt. In de aflevering van woensdagavond geeft Han wel aan, dat hij goed met haar kan praten. "Jij past me heel goed," zegt hij. "Ik kan heel goed een gesprek met jou aan. Dat heb ik met weinig mensen, hoor." Hij zoekt een rustig iemand, waarschijnlijk doordat hij zelf vrij druk is. "Ik vind je een leuk wiefke," complimenteert hij haar dan nog.

Diep gesprek

Helaas voor hem wil ze alleen nog niet samen in de hottub. Ze wil hem duidelijk nog beter leren kennen, als ze hem tijdens het avondeten een diepe vraag stelt. Belinda vraagt zich af wanneer in zijn leven, hij rustiger is geworden. "Toen mijn vrouw overleden is," vertelt hij eerlijk. Na de dood van zijn vrouw leefde hij 38 weken als kluizenaar in zijn huis. Het onderwerp blijkt echter wel iets te diep. Han kan er nog moeilijk over praten. "Ik zeg het straks wel. Het gaat nu niet goed," reageert hij geëmotioneerd. In de hottub kan hij alles even laten bezinken, terwijl Belinda bezig is in de keuken. Hij probeert haar nog wel te verleiden om ook in de lekkere jacuzzi te gaan. Maar ze blijft sterk in haar schoenen staan.

Ook later in de slaapkamer laat ze zien, dat ze nog wel afstand houdt. Zo heeft ze speciaal voor de date een pyjama gekocht, die ze normaal nooit draagt. "Wel met kantjes, hè," reageert Han lachend. "Je hebt wel een broekje met kantjes aan." Tóch nog een beetje verleidelijk. *wink* Alleen slapen ze niet samen. Zij slaapt netjes op de bank.

Allemaal pluspunten, geen verlenging

De volgende ochtend maakt hij een uitgebreid ontbijt voor haar. Ondertussen leren ze elkaar nog meer kennen. De intellectuele klik lijkt dus wel aanwezig, want gesprekken kunnen ze wel voeren. Maar is er ook een klik op liefdesvlak? Han vond de 24 uur met Belinda wel "super". "Je hebt alle toeters en bellen," zegt hij, waarna hij haar overlaadt met complimenten. Dat ze een engel is, zorgzaam, een mooie blik heeft. "Je bent een hele mooie vrouw," zegt hij. Al is het 'm toch nét niet. Oh no, waarom dan? "Ik val op een vrouw met iets langer haar," legt hij vervolgens uit. Aha. Right. Voor de kijkers van Lang Leve De Liefde is dit nogal een aparte reden om iemand af te wijzen. "Weet die tukker dat haar kan groeien?" reageert een kijker op socialmediakanaal X.

Nieuwe twist in Lang Leve De Liefde

Gelukkig voor Belinda blijkt Han toch niet helemaal haar type. Dus waarschijnlijk is ze er niet al te rouwig om. Beide vrijgezellen besluiten om niet te verlengen en vertrekken dus weer uit de Lang Leve De Liefde-villa. Iets wat overigens niet bij élke match meer gebeurt tijdens het realityprogramma.

Zo is er laatst een nieuwe twist gekomen in het tv-programma, waarbij 'koppels' met andere 'koppels' kunnen ruilen. Dit zagen kijkers voor het eerst in de villa's van Wiepke en Priscilla en Davy en Jessica. In beide gevallen is het niets geworden, maar bij alle vier werd dus de nieuwe keuze voorgelegd: wil je ruilen of naar huis? Beide koppels wilden wel ruilen en in het geval van Wiepke en de ondeugende Jessica kwam het goed uit. Zij zijn nog steeds samen in de villa. Davy en Priscilla hebben wel kort met elkaar gesproken, maar besluiten al snel toch niet samen verder te gaan.

Lees ook: LLDL-kijkers sceptisch over bijzondere verrassing van Wiepke: "vrees dat Wiepke een wipke kan vergeten"