LLDL-kijkers sceptisch over bijzondere verrassing van Wiepke: "vrees dat Wiepke een wipke kan vergeten"

Media door Jennifer

De redactie van Lang Leve De Liefde weet hun kandidaten wel goed uit te zoeken. Weer hebben ze namelijk gezorgd voor een parel van een aflevering met de verlegen Wiepke (25) en spontane Priscilla (19). Al is Wiepke blijkbaar niet verlegen in cadeaus, want hij regelt een nogal unieke verrassing voor zijn date. Wel een verrassing die kijkers laat twijfelen over de afloop. Misschien toch niet zo'n goed idee?

Wiepke en Priscilla in Lang Leve De Liefde

In de Lang Leve De Liefde-aflevering van maandagavond maken we kennis met de singles Wiepke en Priscilla. Zij is op zoek naar een "nuchtere jongen voor een serieuze relatie". Wanneer ze haar ideale date omschrijft, horen we wel wat gelijkenissen met Wiepke. Zo zoekt ze een grappige, spontane jongeman met blond haar en een dorpse jongen. Nou, aan Wiepke zijn stem te horen, komt hij zeker uit een dorp! Uit het Brabantse dorpje Wouw om precies te zijn. Wauw. Het klinkt als een goede match, nietwaar? Ze wonen ook niet ver van elkaar. Zo woont zij zo'n kwartier verderop in Krabbedijk. Ideaal.

Wanneer ze elkaar ontmoeten, merk je wel dat zij inderdaad de meer spontane persoon is. Het is vooral Priscilla, die zorgt dat ze een gesprek blijven voeren. In het begin is het altijd tijd voor de cadeautjes aan elkaar. Zij heeft die van haar al gegeven, al heeft Wiepke het nog niet uitgepakt. Toch brengt hij haar meteen naar de slaapkamer. Wacht, wát?

Unieke verrassing

Yep, de verrassing van Wiepke ligt klaar in de slaapkamer - op het bed om precies te zijn. OMG! Het blijkt niets seksueels, maar wel een nogal bijzondere surprise voor Priscilla. Hij geeft haar namelijk een dekbedovertrekset met zijn eigen foto, naam en woonplaats. Priscilla schiet meteen in de lach. "Ja, ik denk: als ik op de bank moet slapen, moet je toch met mij slapen," vertelt hij lachend. Kennelijk heeft ze zijn naam alleen nog niet goed gehoord. "Wiepke, is dat 'groetjes'?" vraagt ze, waarop hij reageert: "Nee, dat is mijn naam." Oeps! Awkward. Nou, nu kan ze zijn naam in ieder geval niet vergeten, zo schrijft een kijker ook op socialmediakanaal X.

Hoewel ze er in eerste instantie om lacht, zegt ze uiteindelijk wel dat het "heel creatief" is. "Hoe kom je erop?" reageert ze nog. Mocht je nieuwsgierig zijn naar het speciale, gepersonaliseerde dekbedovertrekset, kun je het fragment uit Lang Leve De Liefde hier bekijken:

Samen dekbedovertrek testen

Priscilla kan dus wel lachen om de dekbedovertrekset, maar sommige kijkers zijn wel wat sceptisch. "Wiepke kan een wipke wel vergeten," schrijft één van de kijkers op X, terwijl een ander hem vergelijkt met een psychopaat. Ouch. Priscilla is in ieder geval niet direct afgehaakt. Ze probeert hem daarna nog beter te leren kennen. Ze is wel duidelijk al op de serieuze tour in haar liefdesleven. Zo begint ze over het feit, dat ze graag 'huisje, boompje, beestje' wil. "Als je daar pas mee begint als je heel oud bent, dan vind ik dat niet zo leuk," vertelt ze. "Ik zou het ook wel lekker vinden om huisvrouwtje te zijn." Ze blijkt dus wel de zorgzame persoon, waar Wiepke naar op zoek is. Ze wil namelijk ook graag kinderen en ze kan koken.

Tijdens het koken vertellen ze elkaar, dat ze allebei wel het unieke dekbedovertrek willen testen. Tegen het einde van de aflevering bloeit de verlegen Wiepke zelfs een beetje op, wanneer hij besluit om samen bierpong te spelen. Het maakt hem duidelijk een stuk losser, want ineens stelt hij ook vragen aan haar. Vuurwerk ontstaat nog niet, maar een klik is er wel. Ook maakt ze hem later nat... met haar net gedouchte haren op het kussen met zijn hoofd. *wink* Krijgen de sceptische kijkers misschien toch ongelijk en zijn Priscilla en Wiepke een match?

Lees ook: Lang Leve De Liefde-Tiki verlangt naar open relatie: "niet altijd thuis eten"