Oeh! Déze populaire realitysterren en influencers worden in het diepe gegooid in nieuw survivalprogramma

Media door Jennifer

Als je fan bent van realityprogramma's én Expeditie Robinson, dan is dit nieuwe survivalprogramma waarschijnlijk wel iets voor jou. Binnenkort start weer een nieuwe realityserie Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter met de bekende YouTuber, en oud-deelnemer van Robinson, Robbert Rodenburg als presentator. En het belooft wel interessante beelden op te leveren, alleen al door de realitysterren en influencers die zijn opgetrommeld.

Robbert Rodenburg presenteert nieuw survivalprogramma

Eigenlijk lijkt het format van Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter enorm op Expeditie Robinson. Alleen is het nu iets jeugdiger met wat jongere realitysterren en influencers. Ook worden ze meteen in koppels neergezet op het 'eiland'. Of nou ja, een verlaten strand in Thailand. De koppels kennen elkaar waarschijnlijk ook niet goed, want ze worden door de programmamakers bij elkaar gezet. In deze duo's gaan ze vervolgens de strijd aan met elkaar. Hierbij gaan ze volledig buiten hun comfortzone, wat natuurlijk al begint met het feit dat ze op een strand zitten zonder telefoon. Ze kunnen zich niet verschuilen achter een mooi filter. Hier komt hun ware aard naar boven. Dat allemaal om een grote geldprijs te winnen.

Wie zijn de deelnemers?

Nu wil je vast weten, wie er dan meedoen aan het nieuwe survivalprogramma. Vooral fans van realityprogramma's zullen hiervan genieten, want er zijn een aantal bekende namen opgetrommeld. Denk aan de zogenoemde Terror Twins Sharon en Esmée Ipema, Love Island-winnares Jotti Verbruggen en Ex On The Beach-ster Quentin Steenwinkel. Daarnaast zien we ook TikTokkers Timon Verbeeck, Quinn Bezemer, Ricongelooflijk en Famous Morena. Verder hebben we dan nog realityster Harrie Snijders, influencer King Faisel én last but not least de bekende talentenjacht-deelnemer Ziggy Krassenberg - die met dat opvallende kapsel. Hij zorgt gegarandeerd voor een hoop rumoer op social media.

Het nieuwe survivalprogramma Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter is vanaf 27 oktober te zien bij Prime Video. Dan worden er meteen drie afleveringen online gezet. Daarna krijgen de fans wekelijks een nieuwe aflevering. In totaal zullen er acht afleveringen komen.

Lees ook: Robbert Rodenburg deelt eerste beelden van nieuwe YouTube-serie 'Open Casa'