Jaimie Vaes reageert voor het eerst na mishandeling: "ik heb liefdesverdriet"

Celebs door Elsemieke

Jaimie Vaes heeft voor het eerst officieel gereageerd op de aanhouding van Lil Kleine. Haar verloofde zit weer vast nadat er beelden waren opdoken waarop te zien is dat hij haar hoofd na een ruzie tussen de autodeur slaat. Aan Telegraaf heeft ze een interview gegeven over hoe het nu met haar gaat.

Lil Kleine moet terug de cel in na hoger beroep OM

Jaimie Vaes reageert na mishandeling

"Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker. Ik ben een fulltimemoeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val lokken", aldus Jaimie Vaes.

In de val lokken

Met de verklaring reageert ze op een gerucht dat dinsdag door een juicekanaal werd verspreid. Daarin werd gezegd dat ze Lil Kleine bewust in de val zou hebben gelokt en slechts uit zou zijn op geld. "Dit zijn Joriks daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers."

Hoofd tussen het portier

Hoewel Lil Kleine eerder nog werd veroordeeld vanwege het mishandelen van een man in een club in Amsterdam, zat de zanger twee weken geleden weer op het bureau. Dit keer voor het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. In een video die op het juice channel van Yvonne Colderwijer verscheen was te zien dat Lil Kleine zijn vriendin aan haar haren uit een auto trok en haar hoofd tussen het portier en de auto klemde. De rapper werd dinsdag opnieuw vastgezet, dit keer voor 14 dagen. Na de arrestatie verbraken verschillende partijen de samenwerking met de artiest. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zien: Rico Verhoeven showt nieuwe liefde Naomy van Beem op de rode loper