Zien: is dit de nieuwe vriend van Sarah van Soelen?

Celebs door Elsemieke

Sarah van Soelen en André Hazes zijn geen setje meer, want André heeft een burn-out en werkt momenteel onder andere in Amerika aan zijn herstel. Nu lijkt het erop dat Sarah van Soelen weer verder is gegaan met haar leven en een nieuwe vriend heeft. 

Sarah van Soelen: "er wordt misbruik gemaakt van André Hazes"

'Sarah van Soelen heeft een nieuwe vriend'

Ze kreeg op Valentijnsdag al een grote bos rozen van haar nieuwe liefde. Sarah van Soelen is weer verder gegaan met haar leven na de pijnlijke breuk met André Hazes. Haar nieuwe vriend zou Toon Hoevelaken zijn. De twee zijn al eerder gespot bij The Oyster Club en in andere restaurants, maar juiche channel reality.fbi dook een nieuwe foto op. De twee hebben namelijk allebei op dezelfde dag een foto in een jacuzzi geplaatst. 

Sarah en Toon bij The Oyster Club

Het kanaal denkt dat de 19-jarige Toon Hoevelaken de nieuwe vriend is van de 25-jarige Sarah. Toon en Sarah zaten namelijk gisteren allebei in wat lijkt op dezelfde jacuzzi. "Oké oké @toon_hoevelaken @sarahvansoelen Wat hebben we hier đź‘€" schrijft reality.fbi bij de Instagram Story. Sarah en Toon werden al meerdere keren bij The Oyster Club en in andere restaurants gespot. Sarah plaatste daar zelfs een foto van. 

Wie is Toon Hoevelak, de vermeende nieuwe vriend van Sarah van Soelen?

Maar wie is Toon Hoevelaken eigenlijk, de nieuwe vriend van Sarah van Soelen? Althans: als we nieuwe gossip mogen geloven dan! Officieel is het nog niet. is deze man? Op zijn Instagram staat dat hij in Den Haag woont en zo te zien iets met sieraden en horloges doet. Abeeldingen van Cartier-sieraden, horloges en dure auto's zijn namelijk te zien op zijn Instagram Highlights. Duidelijk is wel dat hij van mooie spullen houdt. Wij zijn benieuwd of de vlam tussen Sarah en Toon inderdaad opgelaaid is!

 

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door đź“ŤTheHaque ZS (@toon_hoevelaken)

Foto: BrunoPress

Lees ook: 

'Samantha de Jong (Barbie) gaat vreemd met man die sprekend op haar ex lijkt'