Lil Kleine moet terug de cel in na hoger beroep OM

Celebs door Elsemieke

Lil Kleine moet terug de gevangenis in. De rapper werd twee weken geleden aangehouden op verdenking van de mishandeling van Jaimie Vaes, zijn vriendin en moeder van hun zoontje Lío. Na zijn vrijlaten was hij naar Ibiza gegaan, maar omdat het OM in hoger beroep is gegaan tegen zijn vrijlaten, moet hij in ieder geval 14 dagen terug de gevangenis is.

Sony stopt per direct de samenwerking met Lil Kleine

14 dagen gevangenisstraf voor Lil Kleine na hoger beroep OM

"De raadkamer heft de schorsing op van de voorlopige hechtenis van een 27-jarige man", zo schreef de rechtbank van Amsterdam op Twitter. Dit betekent dat rapper Lil Kleine - na een korte vakantie op Ibiza - weer terug de cel in mag. Hij moet de komende 14 dagen in het huis van bewaring zitten wegens zijn poging tot zware mishandeling.

Hoofd tussen het autoportier

Hoewel Lil Kleine eerder nog werd veroordeeld vanwege het mishandelen van een man in een club in Amsterdam, zat de zanger twee weken geleden weer op het bureau. Dit keer voor het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. In een video die op het juiche channel van Life of Yvonne verscheen was te zien dat Lil Kleine zijn vriendin aan haar haren uit een auto trok en haar hoofd tussen het portier en de auto klemde. 

Gestoorde mensen

Jaimie Vaes stuurde roddelvlogger Farja Farvardin een bericht via Instagram. Op de vraag of ze oké is, antwoordde Vaes bevestigend en zei ze: "Mensen zijn zo intens gemeen en gestoord." Het is niet duidelijk over wie ze het in haar bericht heeft.

Foto: BrunoPress

Lees ook: 'Steenrijk, Straatarm': kijkers in shock over inloopkast als kinderkamer