Teen Mom-Kailyn doet heftige onthulling: "gekidnapt door mijn vader"

Celebs door Rochèll

Wie een aantal jaren geleden groot fan was van het programma Teen Mom, kan zich de jonge moeders vast nog wel herinneren. Eén van de deelnemers was Kailyn Lowry (30). Op TikTok deelt ze een heftige verhaal met haar volgers. Ze vertelt dat ze vroeger is gekidnapt. De realityster was destijds nog maar zes maanden oud.

In meerdere video's op TikTok deelt Kailyn haar verhaal. Kailyn's ouders, Suzi en Raymond, waren gescheiden. Toen haar moeder aan het werk was, paste haar vader op. Het was eigenlijk de bedoeling dat haar vader haar naar de dokter zou brengen, omdat de toen zes maanden oude Kailyn ziek was. Maar dat deed hij niet. "Hij besloot mij op te halen en mee te nemen naar Texas, en niemand kon mij vinden", vertelt ze.

In het ziekenhuis 

Terwijl Kailyn in Texas is met haar vader, wordt haar longontsteking heftiger. Ze belandt in het ziekenhuis. Haar moeder wordt ingelicht en weet nu eindelijk waar haar dochter is. Ze kwam haar dochter ophalen uit Texas. "De rechter heeft toen bepaald dat ze naar een afkickkliniek moest en daarna de voogdij over mij kreeg."

Deelname aan Teen Mom

De reden dat ze werd uitgekozen om deel te nemen aan het programma Teen Mom, heeft volgens de realityster te maken met het feit dat ze in een andere situatie zat dan de rest van de deelnemers. "Ik denk dat een van de redenen dat ik mee mocht doen met de show, was dat ik mijn vader nog nooit had ontmoet", vertelt ze.

In een van de afleveringen is te zien dat Kailyn haar vader voor het eerst ontmoet. Ze was toen 17 jaar oud. Toen er geen opnames werden gemaakt, vroeg haar vader haar om geld. Sindsdien hebben ze geen contact meer. Inmiddels heeft Kailyn ook geen contact meer met haar moeder.

 

@kaillowry Replying to @gabriellaberno ♬ original sound - Kailyn Lowry