Heftig: 'Teen Mom' Jenelle Evans en man worden verdacht van verwaarlozing zoon Jace

Celebs door Jennifer

Wie het realityprogramma Teen Mom kent, heeft waarschijnlijk Jenelle Evans (31) ook wel voorbij zien komen. Jarenlang was zij één van de vaste gezichten in de realityserie. Inmiddels is ze moeder van de 14-jarige Jace, maar of dit nog voor lang is? Zij en haar man David Eason worden nu namelijk verdacht van verwaarlozing van haar kind. Wát?

'Teen Mom' Jenelle Evans verdacht van verwaarlozing kind

Lang geleden, in 2011, deed Jenelle Evans mee aan Teen Mom 2. Ze was toen tienermoeder van zoon Jace (14), die ze kreeg met haar toenmalige vriend Andrew Lewis. Al kregen we hem destijds weinig te zien in de serie. Gelukkig had Jenelle wel haar moeder, waar ze volledig op kon steunen. Inmiddels heeft ze meerdere relaties achter de rug en was ze zelfs een keer getrouwd. Ook heeft ze na Jace nog meer kinderen gekregen, waaronder ook een dochter met haar huidige man: David Eason. Met hem kreeg ze in 2017 dochtertje Ensley, maar natuurlijk voeden ze samen ook haar andere kinderen op, waaronder Jace.

Alleen zou het mogelijk niet goed gaan met de opvoeding van Jace. Zo is hij nu voor de zoveelste keer weggelopen van huis, waardoor er een onderzoek is gestart naar Jenelle en haar lover David. Ze worden verdacht van verwaarlozing van Jace, meldt TMZ.

Mishandeling?

Zelf noemt Jenelle haar zoon gewoon een "rebelse tiener". Al postte ze twee weken geleden speciaal voor haar zoon een post op haar Instagram. Onder een collage van foto's staat: "Het leven is zwaar geweest, maar you've got this. We've got this. Ik houd van je, Jace." Directe bronnen melden ook aan TMZ, dat het wel om iets ernstigs gaat. Zo zou zoon Jace aan de politie hebben gezegd, dat hij werd mishandeld door David. OMG? De vermeende mishandeling zou vermoedelijk niet thuis hebben plaatsgevonden. De politie zou vervolgens camerabeelden in handen hebben van het huis, waar alles wel plaatsvond.

Lees ook: Teen Mom-Kailyn doet heftige onthulling: "gekidnapt door mijn vader"