No go! Yvonne Coldeweijer zou nooit iets delen over iemands geaardheid: "vind ik geen juice"

Celebs door Jennifer

Yvonne Coldeweijer is inmiddels dé roddelqueen op social media. Haar Instagram Life Of Yvonne is waarschijnlijk het populairste juicekanaal, waarmee ze regelmatig ook grote waarheden op tafel legt. Toch zal ze over één ding nooit juice delen. In de nieuwe podcast Lightless Lounge van Nikkie de Jager vertelt ze, dat ze dingen over iemands geaardheid altijd geheim zal houden. Hoe moeilijk dat soms ook zal zijn.

Yvonne Coldeweijer deelt geen juice over geaardheid

Sinds kort is de bekende make-up artist en influencer Nikkie de Jager een podcast begonnen, Lightless Lounge, samen met haar manager Wes de Os. En niemand minder dan roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is hun eerste gast in het donker. Inderdaad: de podcast wordt volledig in het donker opgenomen. Aan het eind van de eerste podcastaflevering komen ze bij de zogenoemde Dark Debate, waarin ze wekelijks een stelling bespreken. Deze keer is de stelling: iemands geaardheid is geen juice. En daar is Yvonne het meteen mee eens, zo vertelt ze aan de presentatoren van Lightless Lounge. "Ik vind het geen juice," zegt ze, maar ze is zeker wel nieuwsgierig naar het 'waarom'. Ze neemt dan even als voorbeeld de vrijgezelle Mark Rutte, waar vaak over wordt geroddeld dat hij misschien wel op mannen valt. "Ik wil toch even graven. Is dat de reden?"

Soms lastige dilemma's

Yvonne geeft in de podcast aan, dat ze veel informatie weet over bepaalde BN'ers. Alleen deelt ze dit niet vanwege het stukje over de geaardheid. Soms komt ze daardoor wel voor een lastig dilemma te staan. Zoals men weet deelt ze namelijk graag juice over vreemdgangers. Daar is ze gewoonweg allergisch voor en zulke mensen stelt ze graag aan het licht. En soms komt dit ook voor in combinatie met juice over iemands werkelijke geaardheid. "Stel je hebt een vrouw, en je cheat met mannen," vertelt ze. "Dat is ook cheaten, maar waarom ben je dan wel veilig bij mij?"

Zelf kwam podcastmaker Nikkie niet lang geleden ook ineens uit de kast, doordat ze door iemand - niet Yvonne - werd gedwongen om zich te outen. Al wist Yvonne het dus zeker wel eerder, iets wat Nikkie had verwacht. "Ik weet het al zo lang," reageert Yvonne. Alleen kwam ze er destijds niet mee naar buiten. "Omdat in dit specifieke geval je er eigenlijk niemand kwaad mee doet," legt ze uit. Ze realiseert zich dat alle juice haar niets aan gaat, ook de juice die ze wél plaatst. Alleen moet ze zich naar eigen zeggen soms gewoon "eerlijk in de spiegel aankijken". "We zijn allemaal mensen en we willen gewoon eigenlijk altijd alles weten," aldus Yvonne.

Lees ook: Juice! Yvonne Coldeweijer is in verwachting van haar eerste kindje