Zien: Rico Verhoeven showt nieuwe liefde Naomy van Beem op de rode loper

Media door Elsemieke

Dat Rico Verhoeven een nieuwe vriendin heeft, was al langer een gerucht in de media. Toch deed de bokser er altijd heel geheimzinnig over. Gisteren kwam daar verandering in, toen Rico Verhoeven zijn nieuwe vriendin voorstelde aan de media op de première van zijn eigen documentaire.

Vriendin Rico Verhoeven heeft een weekbudget van 1250 euro

Rico Verhoeven met nieuwe liefde Naomy van Beem op de rode loper

De geruchtenmolen rondom een nieuwe liefde van Rico Verhoeven draaide al een lange tijd. De kickbokser hield zijn nieuwe vriendin voor een lange tijd geheim, maar hier kwam gisteren verandering in. Rico is heel gelukkig met Naomy van Beem. Tijdens de premiere van de nieuwe documentaire Rico Dream Big verscheen het tweetal samen op de rode loper. Dit was het moment voor Rico Verhoeven en Naomy van Beem om samen te poseren voor fotografen langs de (in dit geval) gouden loper. "Een heel geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien. Ben super super trots op je maar dat weet je!" schrijft Naomy op Instagram.

‘Super super trots’

Bij de foto van het tweetal deelt Naomy een lief berichtje. “Een heel geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien”, begint ze. “Ben super super trots op je, maar dat weet je.” Ook kaart Naomy de ‘Insta vs. real life’ foto’s van het tweetal aan. Want na een serieus (en vooral romantisch) kiekje volgt een hilarische foto van het tweetal.

Super happy

Eerder liet Rico zich al kort uit over zijn dating life. De kickbockser vertelde een aantal weken geleden aan De Telegraaf dat het ‘hartstikke goed’ gaat met zijn dateleven. “Ik ben super happy. Ben vooral lekker aan het genieten. Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het heel gezellig mee heb. We zitten gewoon in een hele leuke vibe samen.” 

Foto: BrunoPress