Ruud (60) in Lang Leve De Liefde: "ik val op jong, maar jij bent zelfs nog ouder dan ik"

Media door Elsemieke

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor vermakelijke televisie waarbij we zien hoe de kandidaten op zoek zijn naar hun droomman of droomvrouw. De 60-jarige Ruud had wel een hele speciale wens voor de makers van het programma. HIj wilde namelijk heel graag een jongere vrouw. Wanneer blijkt dat hij is gekoppeld aan een vrouw die zelfs ouder is dan hijzelf, kan hij zijn teleurstelling duidelijk niet verbergen. 

Kritische zoektocht in Lang Leve De Liefde: "Mijn droomvrouw mag maximaal 75 kilo wegen"

 

Lang Leve De Liefde zorgt elke keer weer voor vermakelijke, maar vooral ook tenenkrommende situaties waarbij de deelnemers elkaar op de proef stellen. De zestiger Ruud zoekt in Lang Leve De Liefde niet alleen naar een vrouw die jonger is dan hij, maar ook moet ze knap zijn. Liever knap, dan een goed karakter, zo meent Ruud. Zijn date daarentegen, de 62-jarige Corrie, is wél gecharmeerd van Ruud. Zij en Ruud geven elkaar hier en daar al een zoentje, maar toch blijkt Ruud niet helemaal gecharmeerd van de oudere Corrie. "Iemand moet er verzorgd en leuk uitzien", meent hij. "En ik val toch wel op jongere vrouwen. En dan zit ik hier toch met iemand van 62, dat is wel een dingetje voor mij. Ik voel niet dat ik 62 ben."

Uiterlijk versus karakter

Corrie zelf heeft dat ook niet en die verdedigt zich door te zeggen dat ze zich ook geen 62 voelt. "Het moet maar net klikken natuurlijk." Ruud raakt nog maar eens een gevoelige snaar wanneer hij begint te vertellen dat hij echt op uiterlijk valt. "Ik heb nog liever dat ze mooi zijn en het karakter iets minder, dan een geweldig karakter maar qua uiterlijk dat het niet is waar ik op val." Wanneer Corrie van Ruud daarna ook nog op de bank moet slapen, is het wel duidelijk dat er niets romantisch tussen deze twee inzit.

Foto: SBS

Lees ook: Lang Leve De Liefde-deelnemer Antoinette in shock door erotisch cadeautje van Ruben