Jacob uit B&B Vol Liefde weer samen met ex na heftige breuk

Media door Elsemieke

Éen van de opvallendste figuren uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde was Jacob, de eigenaar van een bed and breakfast in Portugal. Tijdens het programma vond hij de liefde niet, maar ná de show kwam Carla op zijn pad. Na een heftige ruzie gingen de twee toch weer uit elkaar, maar plots lijkt de pittige breuk toch weer gelijmd.

VIDEO: dit zijn de eerste deelnemers van B&B Vol Liefde

Carla en Jacob uit B&B Vol Liefde beginnen aan nieuw hoofdstuk

Jacob uit B&B Vol Liefde en zijn ex Carla proberen te boel weer te lijmen. Aan RTL Boulevard vertelt Jacob dat hij Carla 'een kamer heeft geboden' nadat ze 'het even moeilijk had'. Carla besloot een paar maanden geleden om naar het Portugese Albufeira af te reizen, nadat ze op tv had gezien dat Jacob niet de liefde vond. Tussen Carla en Jacob knetterde het al snel, zowel positief als negatief. Carla noemde Jacob zelfs gevaarlijk en schold hem de huid vol. Volgens Jacob zijn de twee het nu toch weer aan het proberen samen.

"Alles saborteerde hij"

Carla deed op een Facebook-pagina in Portugal een oproepje of er iemand was die een huisje voor haar had, op hele korte termijn. "Ik moet voor 14 december in de avond weg zijn bij Jacob. Weet iemand een betaalbare woonruimte voor mij in Albufeira?" Carla legde op Facebook ook uit waarom ze dan zo boos was op Jacob. "Mijn motorhelp verstoppen, kamers waar mijn spullen staan op slot doen en geen medewerking geven. Alles saboteren, maar wel eisen dat ik voor middernacht weg ben."

Foto: RTL

Lees ook: 

Lil Kleine moet terug de cel in na hoger beroep OM