'Samantha de Jong (Barbie) gaat vreemd met man die sprekend op haar ex lijkt'

Media door Elsemieke

Het liefdesleven van Samantha de Jong - oftewel Barbie - houdt de media nog altijd bezig. Op social media geeft ze aan inmiddels gelukkig te zijn met ene Robbie, maar de geruchtenmolen over een nieuwe vlam draait alweer op volle toeren. Volgens Michella Kox en het juice channel reality.fbi zou Barbie namelijk zijn vreemdgegaan met een man die verdacht veel op haar ex lijkt.

Samantha de Jong kennen we allang niet meer alleen van haar tijd in 'Oh Oh Cherso', maar vooral van haar turbulente liefdesleven. Opvallend was dat ze een levensgrote tattoo van haar inmiddels overleden vriend op haar borst liet zetten, die ze vervolgens weer liet coveren met een ándere levensgrote tattoo. Inmiddels ze heeft alweer matching tattoos met haar nieuwe liefje Robbie, waar ze nu ook mee samenwoont en gelukkig mee lijkt te zijn. Volgens Michella Kox en juice channel reality.fbi zou Barbie echter zijn vreemdgegaan. 

'Afwachten totdat het op Insta staat'

Tussen Robbie en Samantha zou het over en uit zijn. Ene Dennis - die volgens Michella enorm op Barbie's ex Gerrie lijkt - zou zelfs al zijn intrede in het huis van de blondine hebben gedaan. "Ze heeft een nieuwe 'Clyde'. Hij heet Dennis en hij had gewoon een vrouw en een kind. Haar ex Robbie zit nu in de gevangenis." Volgens Michella Kox is het 'afwachten tot het op Instagram staat, inclusief bijpassende tattoo.' Michella zei vervolgens in haar Instagram Stories: "Die verslijt meer piemels dan broodjes kaas per dag." Ze sluit af met de boodschap dat ze Dennis sterkte wenst. "Ik hoop niet dat je dood neervalt."

Texting en sexting

Ook juice channel reality.fbi meent dat Samantha is vreemdgegaan en ondersteunt het verhaal van Michella Kox. Het account post het volgende in de Instagram Stories. "Samantha is keihard vreemdgegaan met een man die we een beetje kunnen vergelijken met haar ex Gerrit. Wat begon met een beetje 'texting' 'sexting' is uitgemond in een afspraak waarbij er weinig kleren aanbleven."

Reactie van Barbie

Samantha de Jong heeft inmiddels gereageerd op het gerucht rondom haar nieuwe relatie en postte gisteravond een foto op Instagram. "Bonnie & Clyde eens en voor altijd!! Laat dat duidelijk zijn!!"

Foto: BrunoPress

Lees ook: Tinder Swindler vraagt 20.000 dollar voor optreden op feestje of club