André wilde niet altijd thuiskomen bij Monique, maar bij Sarah wel

Celebs door Redactie Ze.nl

Het is een paar weken stil geweest rond André Hazes nadat hij veel negatieve kritiek kreeg vanwege zijn nieuwe bloeiende relatie met Sarah van Soelen. Begin juni gaf Humberto Tan in zijn show het advies aan Dré om wat minder de publiciteit op te zoeken. Daar lijkt hij even naar geluisterd te hebben. In zijn nieuwe column voor Veronica Superguide laat de zanger zich weer uit over zijn relaties.

andre hazes

Lees ook: André Hazes over negatieve reacties: ‘Heel eerlijk, ik doe ook maar wat’

Van huis vluchten

André vertelt in zijn column dat hij tegenwoordig niet kan wachten om weer naar huis te gaan, zodat hij weer bij Sarah kan zijn. Dat was tijdens zijn onstuimige relatie met Monique wel anders. "Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging", schrijft de 27-jarige zanger. "Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje."

Touren

Het vluchten van huis kon niet meer vanwege de corona-maatregelen. Er waren immers ook geen optredens en afterparty's. Misschien was dat de reden dat hij en zijn ex-verloofde begin dit jaar uit elkaar gingen? Bij zijn nieuwe liefde Sarah heeft Dré in ieder geval geen last van vluchtgedrag. "Vroeger wilde ik weleens niet naar huis, nu kan ik niet wachten om mijn fijne bed in te duiken." Het stel woont nu nog bij de ouders van Sarah, maar ze zijn bezig met de koop van hun eigen huis.

Binnenkort gaat André weer touren met zijn band, wie weet wordt dit de ultieme relatietest voor Dré en Saar?

Lees ook: André Hazes in eerste interview met Sarah: 'We trekken ons niks aan van wat er wordt gezegd'