Lil Kleine eist gegeven horloges terug van Jaimie Vaes

Celebs door Elsemieke

Het kan je niet ontgaan zijn dat Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zijn. Tijdens hun relatie kregen Jaimie en zoon Lío enorm veel cadeaus, maar na de break-up wil Lil Kleine verschillende dure horloges terug. Dat vertelt Jaimie in de nieuwste aflevering van haar realityserie Jaimie in The Vaes Lane van discovery+.

Lil Kleine eist gegeven horloges terug van Jaimie Vaes

In een fragment uit de aflevering die vrijdag op discovery+ verschijnt, bespreekt Jaimie Vaes met Koen Pieter van Dijk (Koen Kardashian) en Estelle Cruijff een bericht die ze van haar advocaat heeft ontvangen. Hierin staat dat Jorik Scholten de geschonken horloges terug wil. "Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest. Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest. Je weet: als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.”

Jaimie Vaes over het opvoeden van zoontje Lío

“Ik ben papa en mama tegelijkertijd. Het is heel jammer dat het zo moet gaan, maar het leven gaat door. Ik probeer er als moeder zijnde iets van te maken," zei Jaimie al eerder in de realityserie over de band met Jorik. "Het is wenselijk dat zijn vader een rol gaat spelen, maar als het niet zo is, dan is het zo.” Alimentatie krijgt Jaimie niet van Lil Kleine. “Het werd een gevecht tussen mijn en zijn advocaten en na de zoveelste teleurstelling dacht ik, laat ook maar. Hou het maar lekker, dan doe ik het wel alleen.” Drie maanden geleden werd Lil Kleine opgepakt, nadat hij na een uit de hand gelopen ruzie haar hoofd tussen het autoportier had geslagen. Sindsdien zijn de twee uit elkaar.